Şoray Uzun: ''Oyumuzu kullandık.. Camiamıza hayırlı uğurlu olsun..''

DT-7xtOX0AUTCm-.jpg

açıklamaları aykut kocaman taklidiyle yapmıştır umarım

GSC App

3416 olmuş katılım. Başa baş geçme ihtimali var eğer imza veren 1200 kişi fire vermediyse. Dursun 2000 üstüne çıkamaz diye tahmin ediyorum.

iki tarafinda 1200 oyu var . Tüyleyenler Cengize, lise ici dursuna

2.5 yıldır kulübe tecavüz eden Dursun kazanırsa o dinozorların Allah belasını versin.Gün yüzü görmesinler.

kültigin reis de oyunu kullanmış :005:

Hiçbir GS seçiminde katılım o rakamı bulmuyor ki.Katılım normal bence o yüzden.
zaten mevcut üye sayısı üzerinden konuşmadım. üye sayımız daha fazla olsa en az 5 bin kişi oy kulllansa anlamında dedim. yoksa zaten bu üye sayısıyla 5 bin seçmeni bulmak çok zor.

Beyler, darılmayın ama boşuna bekliyorsunuz, Dursun oyların üçte ikisini alarak kazanacak.

Insallah dursunun baskan olarak son günü olur

Gesendet von meinem SM-G935F mit Tapatalk

pat pat pat diye sarıları açmaya başladı ölümsüzler

Mevcut durumda yapilan oyuncu ve ihale sözleşmeleri+ odeme planı+ trasnfer+ teknik heyet istikrari icin Dursun one geciyor sil baştan olması bosluk yaratacagi düşüncesi hakim liseliler en kötü isim kaostan iyidir hesabinda yanlış mı değerlendiriyorum oluturulan bu atmosfer aklıma baska bir durumu getirmiyor

zaten mevcut üye sayısı üzerinden konuşmadım. üye sayımız daha fazla olsa en az 5 bin kişi oy kulllansa anlamında dedim. yoksa zaten bu üye sayısıyla 5 bin seçmeni bulmak çok zor.

Kulüp tarihinin rekor katılımı zaten o kadar. Polat vs Öztürk kapışmasında 5500+ kişi oy kullanmıştı. Aysal'ın ilk seçiminde 3500 falandı yanlış hatırlamıyorsam. Hatta yanlış hatırlamıyorsam UEFA kupası, süper kupa aldıktan sonraki yıllarda Mehmet Cansun'un seçildiği seçimde 2000'den az seçmen vardı. Bana göre 3500 kişinin gelmesi de iyi.

Sarııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı

Dinozorlar kırmızı atmış gibi.

Geri
Üst Alt