Böyle saçma sayım görmedim napıyor hocam bunlar? Ben şu sarışın kadına hiç güvenmiyorum demin bir desteyi sayamadı onunkileri tekrar saysınlar sarılar önünde

Kulüp tarihinin rekor katılımı zaten o kadar. Polat vs Öztürk kapışmasında 5500+ kişi oy kullanmıştı. Aysal'ın ilk seçiminde 3500 falandı yanlış hatırlamıyorsam. Hatta yanlış hatırlamıyorsam UEFA kupası, süper kupa aldıktan sonraki yıllarda Mehmet Cansun'un seçildiği seçimde 2000'den az seçmen vardı. Bana göre 3500 kişinin gelmesi de iyi.
ama elinde 1500 kemik oy bulundurduğu söylenen dursunu devirmek için yeterli değil. 4 bin üzeri olsaydı ancak ozaman dursun için tehlike çanları çalardı

COK AMA COK fazla kirmizi cikiyor

Zaman makinesi gibi 50 yil geriye gittik sanirim, dayi o nasil oy sayimidir allah askina?

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Kafa kafaya gidiyor şimdilik.Genç oylarla kafa kafaya gelebilir.Dinazor sandıkları açılıyor şuanda

ama elinde 1500 kemik oy bulundurduğu söylenen dursunu devirmek için yeterli değil. 4 bin üzeri olsaydı ancak ozaman dursun için tehlike çanları çalardı

Kongre üyeleri ne zaman kendi cebi, reklamı haricinde başka bir şeyi düşündü ki kulübü düşünsün.

1. Sandık

Sarı: 56
Kırmızı: 68
Beyaz: 3

ilk sandigi dursun aldi ...

İlk sandık çuvalladık

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Fena değil Sarıııııııııııııııııı

Geri
Üst Alt