Harbiden pis yaliyor moruklar Dursunu. Cengiz keske liseli olsaydi

Cem Davran: ''7-8 yıldır özellikle her maça geliyordum ama artık gelmemeye başladım çünkü yapılan yanlışlar nedeni ile küstüm.''

DT-TyLbX0AA1AFU.jpg

Nevzat, Dursun'un ve Serdar adlı yeni arkadaşın müjdeler verdiğini ama etik olarak şimdi değil de yarından sonra söylenecek dedi . Hoca da secimden sonra hareketlenecek imasında bulunmuştu. Zaten özbek seçileceği kesin bari bu dedikleri doğru olsa

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Nevzat, Dursun'un ve Serdar adlı yeni arkadaşın müjdeler verdiğini ama etik olarak şimdi değil de yarından sonra söylenecek dedi . Hoca da secimden sonra hareketlenecek imasında bulunmuştu. Zaten özbek seçileceği kesin bari bu dedikleri doğru olsa

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
aynen transfer haberleri varmıs

serdar güzelaydın ile de konuştuk. seçimden sonra transfer haberleri var "

nevzat dindar

2000 e 500 diyordum ama son olaylardan sonra 1500 e 1000 civarı dursun alır gibi,gönlümüz sayın Cengizden yana tabii.

Başlarım transferine ya sol bekte Latovlevici oynasın ama Dursun gitsin.

Transferi bile kendini garantiye aldıktan sonra yapacak olması böyle duyum salması ne kadar aciz bir adam olduğunu gösteriyor. Güzü gülmesin

Transferi bile kendini garantiye aldıktan sonra yapacak olması böyle duyum salması ne kadar aciz bir adam olduğunu gösteriyor. Güzü gülmesin

Dursun seçilirse transfer yapacakmış diye,100 oy fazla alsam kardır diyor aşağılık herif.

En azından yakın geçerse ciddi muhalefet olması iyi olurdu,mayısta tekrar seçime zorlanabilir en azından.

Nevzat Dindar: “ Serdar Güzelaydın, seçim sonrası çok önemli transfer gelişmeler olacağını söyledi şimdilik bunu gizli tutuyoruz seçim sonrası açıklayacağız.”

Geri
Üst Alt