- 18 Temmuz 2009
- 81.985
- 239.458
- 5.263
Hayri P. Cund kardeşimiz şu an lisede, birazdan basın açıklaması yapacak.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dursun seçilirse transfer yapacakmış diye,100 oy fazla alsam kardır diyor aşağılık herif.
..![]()
Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kim Dursunun vaatlerine kandı yavYine erken konuşuyorsunuz
Ne olacağını kestirmek güç Dursun'un vaatlerine kanmıştınız çoğunuz,çoğumuz
Yine aynı şekilde sahipsiz bırakmadığı için burada teşekkür nidaları atılıyordu
Dereyi görmeden paçaları sıvamayın Cengiz seçilirse bile önce bi icraatlarına bakalım sonra yorum yaparız kendisi hakkında
Velev ki seçilmedi nolacak o zaman? Diğerlerine yaptırmayacak mı? Bu kadar basitleşip şunu bile kullanıyor ya çıldırmamak elde değil
Kim Dursunun vaatlerine kandı yav
Ben ilk gün Dursun diye başkan mı olur dedim @Alp Memduh Kalyoncu şahit.
Bir gün bile desteklemedim destekleyecek bir şey de yapmadı, söylediklerinin yüzde 80i falan yalandı zaten.
Başkanlık kariyerinde aldığı en doğru karar Tudoru gönderip Terimi getirip olağanüstü seçim kararı alması oldu. Eğer seçim mayısa kalsaydı seçilmeme ihtimali yüksekti, bu şekilde hazırlıksız yakalayıp aday çıkmasına da izin vermedi.
Mustafa Cengiz istediği kadar konuşsun salonda coşku falan yok, Aysal'ın olduğu seçim, Polat-Öztürk rekabeti vs coşku vardo hepsinde.
Anketi hatırlıyorum da o 3lüden hangisi olsun diye değil miydi oSen belki desteklememiş olabilirsin de çoğunluk Dursuncuydu burada anket konusu vardı hatta ezici bir üstünlük söz konusuydu :asd22:
Ben de Dursun'un yeniden seçileceğini düşünüyorum da Cengiz hakkında fikir sahibi değilim sanki kurtuluşumuzun o gibi bahsedilmesi biraz abes geliyor bana
Büyük konuşuyorum. Mustafa Cengiz kazanırsa bir şeyler yapacağım!!! O kadar Eminim ki Özbek’in kazanacağına...
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
..![]()
Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi