Fark şöyle bi +150 olsa çok hoş olurdu ya hadiii! Ulan bizim kongre bile Dursun gibi bir kamili bu kadar desteklerken, Fener kongresinin Aziz desteğini düşünemiyorum

bu mustafa başkan nasıl birisi peki. dursunu aratmasın bize sonra :)

Dursun, ilk 5 sandıkta dahi 40 tan fazla fark atamadı, Bu saatten sonra da atamaz.

Bakıp görmek lazım, adamın yönetme becerisi var mı yok mu göreceğiz konuşmak için erken. Çok net olan bir şey var o da Dursun'un Galatasaray'a yakışmadığı, dolayısıyla M. Cengiz seçilirse sevinmek için geçerli sebepler var.
6 ay icin oldugunu bilmiyordum, ondan sevinme sebebi görmemistim.

umutlanip utanacagiz... Bu sandik bildigin hezimet...

Şimdi Göz Göz de çakar bir tane keyif puro muzu yakariz

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Sinerjiye devam beyler

Kim nerede oturuyorsa oturmaya devam

77 fark
Kalan sandık sayısı: 5

Galatasaray'i gercekten düsünen kac kisi varmis görmüs olduk en azindan bu da bir sey. Dursun'a oy verenler resmen haindir, secime katilmayan da en az okadardir. 1 saniye düsününce zaten Dursun'un rakibine oy vermesi gerektigini herkes anlar yani Dursun gibi bir adam nasil olurda 2 secim kazanip 5-6 yil baskan kalabilir? Ünal Aysal kac yil kaldi da Dursun yine secilecek. Basketi, futbolu, voleybolu hepten bitirdi. Arazileri satti ama borclar cok da azalmadi vs..

10 günde liste hazirlayip aday olmak gercekten cok büyük is, Mustafa Cengiz'i herkes kürsüye cikip atip tutan biri olarak gösteriyordu ama elini tasin altina soktu. Helal olsun.

Geri
Üst Alt