Ciddi ciddi soruyorum herkes mi dursun un gitmesini istiyor..

Gelen gideni aratır mı diye bir ben mi tırsıyorum

Tek sandıkla 150 oy fark kapanırsa yok artık yani bitti bence bu iş

Buradan dönerse Dursuna ana avrat söverim burada. Bir de Dursuna oy atanlara.

Muhabirler hala neyi kovalıyor yav :D

dursun cengizi tebrik ediyor bu iş bitti galiba

Dursun boyun eğdi sanırım :D hahahahaha Kutluyor başkanızımızı!
Yallah Arabistan'a !!!!!!!!!

"Secimi kim kazanirsa kazansin, GS kazanacak" sacmaligi ve kepazeligini GSTV'de dakikada uc kere dinliyorum.

Onca kulturlu insan toplanmis, rasyonellikten o kadar uzak ama sivaciligin hat safhada oldugu rezil bir gathering rezil bir secim.

Secimin manasi nedir?

Adaylar Galatasaray'i daha iyi yoneteceklerini ve Cengiz Galatasaray'in "UCURUMA SURUKLENDIGINI" , dursun ve yonetiminin ne bok yediklerini bilmediklerini haftalarca kursude konusmadi mi?

Cengiz Galatasaray'in kurtulusu ben'im, mevcut yonetimle Galatasaray borc batakligina suruklenmekte diye savunduguna gore kim kazanirsa kazansin kazanan Galatasaray o-la-maz.

Hepsinin agzinda ayni "kim kazanirsa" safsatasi olduguna gore secim sonuclari %80 beyaz zarf cikmasi gerekir. cunku kim kazanirsa kazansin sacmaliginin secimdeki rengi beyazdir. Bu sacmaligi geveleyen pezevenklerin hic biri beyaza oy vermemistir.

isin dahada ilginc tarafi bunlar ve bunun gibi dusunenlerin hepsi normal ama tuhaf olan ben olurum simdi

yada soyle diyeyim "tuhaf" oldugum icim belkide benim gorus acim daha farkli. tuhaf olmayan arkadaslar hallerinden memnun.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt