Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Sandık Sonuçları | DÖ : 2208 EH : 2073 | Kazanan Dursun Özbek

Kulübümüze hayırlı uğurlu olsun. Umarım Dursun başkan hatalarından öğrenmiştir - umuyorum. Yoksa boku yedik.

bizim genel kuruldaki şu pilav aşkını anlayamıyorum ya acaba pilav ayağına başka dümenler mi ceviriyorlar nedir

Hayirli olsun. Umarim eski hatalarini tekrarlamaz.

Transfere geçelim renktaş

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
DPEfae7W0AAe-Dt.jpg

Erden Timur- Cemal Özgörkey'e özellikle hayırlı olsun. Erden Timur'un vaatlerini yerine getirmesini bekleyeceğiz kendisinin sözü var yılıp istifa etmek falan yok, Dursun Özbek yanlış rakam sunarsa ilk ben karşısına dikileceğim sözlerini ve vaatlerini yerine getirmesini bekleyeceğiz. Eşref'in projeleri doğru olsa, biraz umut verse kendisi farkla kazanabileceği bir seçimdi ama ısrarla yanlış projelere gitti. Başkan olarak değil ama Erden Timur- Cemal Özgörkey- Mehmet Cibara- Eray Yazgan gibi isimler nedeniyle biraz umut veren taraf kazandı.

Ömr-ü hayatım boyunca ilk kez bir seçimi başından sonuna dek takip ettim. Listesinden ötürü benim için ehven-i şer olan Dursun Başkan'ı tebrik eder, omuzcuya fırsat vermeyen herkese sağduyusundan ötürü teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt