Necmi Koyuncu
Cezalı
- 5 Şubat 2018
- 18.393
- 13.191
- 438
zülfiyare mi dokundu valla ben de arkadan edilen lafları okuyunca benzer bir şey yaşadım az önceisin gücün yok mu 10000 tane fake account yapip foruma girmekten baska?

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
zülfiyare mi dokundu valla ben de arkadan edilen lafları okuyunca benzer bir şey yaşadım az önceisin gücün yok mu 10000 tane fake account yapip foruma girmekten baska?
Kümede kalmayı başarırsa milyonda 1 ihtimal olabilir evetYalnız bu adamla çok dalga geçtik, momentum tersine dönebilir dikkatli olmak lazım. Önümüzdeki sezon sıkıntı yaratma ihtimalleri yüksek, tabi o güne kadar yemezlerse.
comolli olayında fena sıçtı yaw vizyon ayağınaAli koc gs baskani olsaydi dengeler uzun bir sure daha esitlenmemek uzere degisirdi
Herife bok atmaya gerek yok
Rezil oldu daha ne olsun...Ali koc gs baskani olsaydi dengeler uzun bir sure daha esitlenmemek uzere degisirdi
Herife bok atmaya gerek yok
Ekonomik anlamda bir şeyler katar soyadı sayesinde lakin sene sonunda FFP yüzünden men yiyecekler, sadece iç piyasadan gelecek paralarla kulübü döndüremezler. Sürekli iyi satış + sponsorluk lazımYalnız bu adamla çok dalga geçtik, momentum tersine dönebilir dikkatli olmak lazım. Önümüzdeki sezon sıkıntı yaratma ihtimalleri yüksek, tabi o güne kadar yemezlerse.
Aziz Yıldırım baya bildiğin batık vermiş heriflere, bu dönemde bundan iyisini bulamazlardı zannımca. Mali durumları aşırı kötü olduğundan hissedilmiyor ama fena kaynak aktarmadı, umarım men almaları uzun vadede işlerine gelmez. Hızlı bir şekilde ders alacağını düşünüyorum, eğitimli adamdan her zaman korkarım.Ekonomik anlamda bir şeyler katar soyadı sayesinde lakin sene sonunda FFP yüzünden men yiyecekler, sadece iç piyasadan gelecek paralarla kulübü döndüremezler. Sürekli iyi satış + sponsorluk lazım
Olur o kadarcomolli olayında fena sıçtı yaw vizyon ayağına
Rezil oldugu yokRezil oldu daha ne olsun...
hmm: hayri cund style...Rezil oldugu yok
Evet yanlışlardan ders alacaktır ama doğru oyuncuların transfer edilmesi, doğru hoca vs. kolay değil bu ülkede, Aziz ne kadar tecrübeli olsa da o bile çözememişti işi tam anlamıyla.Aziz Yıldırım baya bildiğin batık vermiş heriflere, bu dönemde bundan iyisini bulamazlardı zannımca. Mali durumları aşırı kötü olduğundan hissedilmiyor ama fena kaynak aktarmadı, umarım men almaları uzun vadede işlerine gelmez. Hızlı bir şekilde ders alacağını düşünüyorum, eğitimli adamdan her zaman korkarım.
Eğitimli fakat Türkiye futbolunun gerçeklerinden çok çok uzak ersunu bile istememe sebebi malum ,adam adım adım cikmadan yukselmeden bir kerede Roma Liverpool Bayern olmak istiyor taraftarada o gazı veriyorAziz Yıldırım baya bildiğin batık vermiş heriflere, bu dönemde bundan iyisini bulamazlardı zannımca. Mali durumları aşırı kötü olduğundan hissedilmiyor ama fena kaynak aktarmadı, umarım men almaları uzun vadede işlerine gelmez. Hızlı bir şekilde ders alacağını düşünüyorum, eğitimli adamdan her zaman korkarım.
19) Ligi ikinci olarak bitiren Ali Koç hemen Fenerbahçe Üniversitesinin açılışını yapar, hocayı kovar ve Alex'i tek sorumlu olarak atar...İçten içe demek ki böyle oluyormuş aziz başkanın günahını aldım şimdi ben ne bok yiyeceğim beni Kıraç Eniştemler dikecek yarım katrilyon batırdım sokarım fenerine daha ben cumhurbaşkanı olacağım zannediyordum vay anasını satayım ne yapayım Olgun Peker'e bir allahın selamını mı vereyim bir telefon mu çakayım nedir diye iç geçirir...