Olası Ali Koç Başkanlığının İlk Senesi

Yalnız bu adamla çok dalga geçtik, momentum tersine dönebilir dikkatli olmak lazım. Önümüzdeki sezon sıkıntı yaratma ihtimalleri yüksek, tabi o güne kadar yemezlerse.

Yalnız bu adamla çok dalga geçtik, momentum tersine dönebilir dikkatli olmak lazım. Önümüzdeki sezon sıkıntı yaratma ihtimalleri yüksek, tabi o güne kadar yemezlerse.
Kümede kalmayı başarırsa milyonda 1 ihtimal olabilir evet :) Neler yapmış bir bakalım;

1) Borç Yapılandırması herkes gibi ne yani en çok borcu olan en çok takdiri mi görecek?

2) Sadık Transferi... Gözlerimiz kamaştı...

Ali koc gs baskani olsaydi dengeler uzun bir sure daha esitlenmemek uzere degisirdi

Herife bok atmaya gerek yok

Ali koç ağır vizyonsuz bir adam dursun özbekle kapışır

Ekonomik anlamda bir şeyler katar soyadı sayesinde lakin sene sonunda FFP yüzünden men yiyecekler, sadece iç piyasadan gelecek paralarla kulübü döndüremezler. Sürekli iyi satış + sponsorluk lazım

Ekonomik anlamda bir şeyler katar soyadı sayesinde lakin sene sonunda FFP yüzünden men yiyecekler, sadece iç piyasadan gelecek paralarla kulübü döndüremezler. Sürekli iyi satış + sponsorluk lazım
Aziz Yıldırım baya bildiğin batık vermiş heriflere, bu dönemde bundan iyisini bulamazlardı zannımca. Mali durumları aşırı kötü olduğundan hissedilmiyor ama fena kaynak aktarmadı, umarım men almaları uzun vadede işlerine gelmez. Hızlı bir şekilde ders alacağını düşünüyorum, eğitimli adamdan her zaman korkarım.

insan önce kendi işini yapmalı. kendi işine odaklanmalı. adam daha gelir gelmez bizle uğraşmaya başladı. sonucu belli.

konuyu acan selami görmezlerin artik burada olmadigini düsünürsek bu konunun neden uplandigini anlayabilmis degilim

Aziz Yıldırım baya bildiğin batık vermiş heriflere, bu dönemde bundan iyisini bulamazlardı zannımca. Mali durumları aşırı kötü olduğundan hissedilmiyor ama fena kaynak aktarmadı, umarım men almaları uzun vadede işlerine gelmez. Hızlı bir şekilde ders alacağını düşünüyorum, eğitimli adamdan her zaman korkarım.
Evet yanlışlardan ders alacaktır ama doğru oyuncuların transfer edilmesi, doğru hoca vs. kolay değil bu ülkede, Aziz ne kadar tecrübeli olsa da o bile çözememişti işi tam anlamıyla.

Eğitimli fakat Türkiye futbolunun gerçeklerinden çok çok uzak ersunu bile istememe sebebi malum ,adam adım adım cikmadan yukselmeden bir kerede Roma Liverpool Bayern olmak istiyor taraftarada o gazı veriyor
Ersunla olan imza töreninde çok caresizdi resmen ersuna zorla imza attirdi çok büyük parada koyamıyor kulübe ama asıl en büyük şanssızlığı UEFA men olmasa bile yeni yaptırımlar sokacak muhtemelen
Aziz basganim kulübü bosaltmis doğru ama bu Ali çökmü becerikli bir adam emin değilim açıkçası ,miras yiyicide olabilir

Türkiye ligi kalitesiz bir lig değil biz küçümsüyoruz elimizde diye hep komşunun ki tatlı geliyor. Bu lig hollanda, iskoçya, fransa, portekiz, yunanistan, rusya, ukrayna, hindistan, avustralya, abd, japnya, çin, belçika, avusturya, isviçre, isveç, danimarka, norveç ve envai çeşit ligden güçlü.

Asırlık rekabetler, 90-100 senelik semt takımları, kalabalık seyircili derbiler, modern statlar, taraftar sayıları, yayın gelirleri, toplumun ilgisi, 60-70 yıllık şehir takımları... Bunlar Ali Koç'a fazla gelir... Sevgili Damien'ına ise beyin kanaması geçirtir...

19) Ligi ikinci olarak bitiren Ali Koç hemen Fenerbahçe Üniversitesinin açılışını yapar, hocayı kovar ve Alex'i tek sorumlu olarak atar...İçten içe demek ki böyle oluyormuş aziz başkanın günahını aldım şimdi ben ne bok yiyeceğim beni Kıraç Eniştemler dikecek yarım katrilyon batırdım sokarım fenerine daha ben cumhurbaşkanı olacağım zannediyordum vay anasını satayım ne yapayım Olgun Peker'e bir allahın selamını mı vereyim bir telefon mu çakayım nedir diye iç geçirir...

Enteresan bir tahmin

Geri
Üst Alt