olası ali koç istifası sonrası fenerbahçe durumu

saran gelir koç saran savaşı

saran tek başına o topa girmez. ali koç'tan daha zeki ve donanımlı bir adam. rüzgarı arkasına almadan ortaya düşmez. hele ki şu fenerbahçe'nin başına hiç gelmez.
sonraki seçimde adayım diye açıklaması var onun yalancısıyım

Fenerliler de bunu biliyorlar ( para ), o yüzden maçaları yemiyor. Anca stadyumda iki tezahürat, iki de hashtag bitti gitti. Bunlar alışmış.

Bana tepki gösterenler çıkacaktır belki ama, ben Fenerbahçe ile kafa kafaya şampiyonluk yarışı verdiğimiz günleri özlüyorum.
Bana Fenerbahçe dışında hiçbir takımla girdiğimiz şampiyonluk mücadelesi tat vermiyor.

Örneğin; Trabzon'un 10 puan önünde elimizi kolumuzu sallayarak şampiyon olmaktansa, Fener ile son haftaya kadar süren bir çarpışma sonucunda gelen şampiyonluk beni kat be kat daha fazla tatmin ediyor.

O yüzden bir yanım Fenerbahçe'nin ayağa kalkıp karşımıza dikilmesini istemiyor değil.

Bu ülkede en zengin denilen kişi beceremedikten sonra başkası gelip aynı şekilde riske girmez ayrıca koç gittikten sonra borç zaten uçmuş olacak şu an 6 milyar seneye 7 milyara çıkar asıl onların koç sonrası başkan çıkarma döneminde bizim projeler hayata geçmeye başlayacaklar mesela bankalar antlaşmasından da çıkacağız diğer projelerle ekonomik olarak çok güçlü olacaz bunları toplayınca da iyi bir aday çıkaramazlar çünkü o riske girmek istemezler.

Bana tepki gösterenler çıkacaktır belki ama, ben Fenerbahçe ile kafa kafaya şampiyonluk yarışı verdiğimiz günleri özlüyorum.
Bana Fenerbahçe dışında hiçbir takımla girdiğimiz şampiyonluk mücadelesi tat vermiyor.

Örneğin; Trabzon'un 10 puan önünde elimizi kolumuzu sallayarak şampiyon olmaktansa, Fener ile son haftaya kadar süren bir çarpışma sonucunda gelen şampiyonluk beni kat be kat daha fazla tatmin ediyor.

O yüzden bir yanım Fenerbahçe'nin ayağa kalkıp karşımıza dikilmesini istemiyor değil.
Çok gereksiz bir topluluk oldular. Yarın kapılarına kilit vurulsa zerre özlemem, 3 aya da isimlerini unuturum.

628098b070380e038cb33f64.png

1660004872819.webp

Mesajı okuduktan sonraki yüz ifadem

Zerrei miskal özlemem bu beş para etmezleri..

Ülkemi rezil edenlerle asla işim olmaz

Fenerlilerin kendileri etti kendileri buldu.yillarca ezeli rakibinden oyuncu Alaçam diye elinden 3 lira edecek oyuncuya 10 lira verdiler Aziz yildirim döneminde sonra Ali Koç da bu geleneği sürdürdüler bunlar zevk aldı taraftar olarak tabi geri dönüşü Enkaz olarak kaldı mesela İrfan Can kahveci ve joao Pedro maliyetlere bakarsak taraftarın buna ses çıkarmaması sonrasinda bu başkanlara mahkum olduğu gerçeğini ortaya çıkarır.Bizdeki ibra etmeme olayı bile kulüp olarak nasıl farklı olduğumuzun kanıtıdır.

6 milyar normal borcu var degerli febemizin. Ali istifa ederse iceriden alacagi 2 3 milyar vardir kesin 🤪 totalde 8 9 a cikar borclari. Arti 21 oyuncunun yillik maliyeti oh mis.

Geri
Üst Alt