- 3 Temmuz 2012
- 141.060
- 89.052
- 5.478
merak etmekteyim
kasanın durumunu
sportif acıdan bu kadar enkazın nasıl düzelecegi
kasanın durumunu
sportif acıdan bu kadar enkazın nasıl düzelecegi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
saran gelir koç saran savaşı
sonraki seçimde adayım diye açıklaması var onun yalancısıyımsaran tek başına o topa girmez. ali koç'tan daha zeki ve donanımlı bir adam. rüzgarı arkasına almadan ortaya düşmez. hele ki şu fenerbahçe'nin başına hiç gelmez.
Çok gereksiz bir topluluk oldular. Yarın kapılarına kilit vurulsa zerre özlemem, 3 aya da isimlerini unuturum.Bana tepki gösterenler çıkacaktır belki ama, ben Fenerbahçe ile kafa kafaya şampiyonluk yarışı verdiğimiz günleri özlüyorum.
Bana Fenerbahçe dışında hiçbir takımla girdiğimiz şampiyonluk mücadelesi tat vermiyor.
Örneğin; Trabzon'un 10 puan önünde elimizi kolumuzu sallayarak şampiyon olmaktansa, Fener ile son haftaya kadar süren bir çarpışma sonucunda gelen şampiyonluk beni kat be kat daha fazla tatmin ediyor.
O yüzden bir yanım Fenerbahçe'nin ayağa kalkıp karşımıza dikilmesini istemiyor değil.
Bana tepki gösterenler çıkacaktır belki ama, ben Fenerbahçe ile kafa kafaya şampiyonluk yarışı verdiğimiz günleri özlüyorum.
Bana Fenerbahçe dışında hiçbir takımla girdiğimiz şampiyonluk mücadelesi tat vermiyor.
Örneğin; Trabzon'un 10 puan önünde elimizi kolumuzu sallayarak şampiyon olmaktansa, Fener ile son haftaya kadar süren bir çarpışma sonucunda gelen şampiyonluk beni kat be kat daha fazla tatmin ediyor.
O yüzden bir yanım Fenerbahçe'nin ayağa kalkıp karşımıza dikilmesini istemiyor değil.