olası ali koç istifası sonrası fenerbahçe durumu

Ali Koç giderse sponsorlukları da çeker. Fenerbahçe mecburen küçülmeye gidecek, başka çaresi yok.

Fenerliler de bunu biliyorlar ( para ), o yüzden maçaları yemiyor. Anca stadyumda iki tezahürat, iki de hashtag bitti gitti. Bunlar alışmış.
Bildiklerini sanmıyorum.

Taraftarın etkisi ciddi ölçüde azaldı kulüpler üzerinde, temel etken o.

İsteseler de gönderemezler, Aziz Yıldırım da böyleydi.

Ali Koç fenerden olaylı ayrılırsa verdiği paraları talep edecektir şüphesiz.

Bana tepki gösterenler çıkacaktır belki ama, ben Fenerbahçe ile kafa kafaya şampiyonluk yarışı verdiğimiz günleri özlüyorum.
Bana Fenerbahçe dışında hiçbir takımla girdiğimiz şampiyonluk mücadelesi tat vermiyor.

Örneğin; Trabzon'un 10 puan önünde elimizi kolumuzu sallayarak şampiyon olmaktansa, Fener ile son haftaya kadar süren bir çarpışma sonucunda gelen şampiyonluk beni kat be kat daha fazla tatmin ediyor.

O yüzden bir yanım Fenerbahçe'nin ayağa kalkıp karşımıza dikilmesini istemiyor değil.
Delikanlı gibi insan gibi dürüstçe yarışacaksa herkes ister rekabeti emin ol renktas. Ama benim bildiğim feberbahce ki yaşım küçük değil, masa başı olmadan hiç rekabet etmedi... O sebeple batsa umrumda olmaz hatta sevinirim

Ben Ali Koç'un en az 10 sene filan daha başlarında kalacağını düşünüyorum.

Bu paraları kimse harcamaz. Ne kadar alacağı ya da hibesi var meçhul.

Bırakır mı öyle hemen koltuğu?

Jr. Aziz olacak.

Bana tepki gösterenler çıkacaktır belki ama, ben Fenerbahçe ile kafa kafaya şampiyonluk yarışı verdiğimiz günleri özlüyorum.
Bana Fenerbahçe dışında hiçbir takımla girdiğimiz şampiyonluk mücadelesi tat vermiyor.

Örneğin; Trabzon'un 10 puan önünde elimizi kolumuzu sallayarak şampiyon olmaktansa, Fener ile son haftaya kadar süren bir çarpışma sonucunda gelen şampiyonluk beni kat be kat daha fazla tatmin ediyor.

O yüzden bir yanım Fenerbahçe'nin ayağa kalkıp karşımıza dikilmesini istemiyor değil.
Özlemin son bulacak bu sezon. Cumhuriyetin 100. Yılında febe ve biz şampiyonluk mucadelesi verecez

Kapatılır heralde stadyumun yerinede millet bahcesi falan yapılır

olmaz ya seçime gidilse ve aziz yıldırım a kaybetse ne hoş olurdu. şu an gerçekleşse çok uzak olmayan senaryo. tek problem aziz yıldırım aday olmaz.

DOLAPLAR KIRILABILIR ( kullanici hatasi garanti kapsaminda degildir )

Delikanlı gibi insan gibi dürüstçe yarışacaksa herkes ister rekabeti emin ol renktas. Ama benim bildiğim feberbahce ki yaşım küçük değil, masa başı olmadan hiç rekabet etmedi... O sebeple batsa umrumda olmaz hatta sevinirim
Tam bu cevabı veriyordum ki sen yazmışsın, ağzına sağlık.

Ali Koç giderse ya Saran gelir ya da Acun kulübü satın alır.
Bu adamlar bu konuda ballı, nerde zengin iş adamı var FB'li

Geri
Üst Alt