Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 116.839
- 103.717
- 5.238
Fenerin sahibi koctur artık
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bildiklerini sanmıyorum.Fenerliler de bunu biliyorlar ( para ), o yüzden maçaları yemiyor. Anca stadyumda iki tezahürat, iki de hashtag bitti gitti. Bunlar alışmış.
hem de faizliAli Koç fenerden olaylı ayrılırsa verdiği paraları talep edecektir şüphesiz.
Delikanlı gibi insan gibi dürüstçe yarışacaksa herkes ister rekabeti emin ol renktas. Ama benim bildiğim feberbahce ki yaşım küçük değil, masa başı olmadan hiç rekabet etmedi... O sebeple batsa umrumda olmaz hatta sevinirimBana tepki gösterenler çıkacaktır belki ama, ben Fenerbahçe ile kafa kafaya şampiyonluk yarışı verdiğimiz günleri özlüyorum.
Bana Fenerbahçe dışında hiçbir takımla girdiğimiz şampiyonluk mücadelesi tat vermiyor.
Örneğin; Trabzon'un 10 puan önünde elimizi kolumuzu sallayarak şampiyon olmaktansa, Fener ile son haftaya kadar süren bir çarpışma sonucunda gelen şampiyonluk beni kat be kat daha fazla tatmin ediyor.
O yüzden bir yanım Fenerbahçe'nin ayağa kalkıp karşımıza dikilmesini istemiyor değil.
Sağlık sorunları var. O gerginliği kaldıramaz artık.azizi niye geri getirmiyorlar ki
Özlemin son bulacak bu sezon. Cumhuriyetin 100. Yılında febe ve biz şampiyonluk mucadelesi verecezBana tepki gösterenler çıkacaktır belki ama, ben Fenerbahçe ile kafa kafaya şampiyonluk yarışı verdiğimiz günleri özlüyorum.
Bana Fenerbahçe dışında hiçbir takımla girdiğimiz şampiyonluk mücadelesi tat vermiyor.
Örneğin; Trabzon'un 10 puan önünde elimizi kolumuzu sallayarak şampiyon olmaktansa, Fener ile son haftaya kadar süren bir çarpışma sonucunda gelen şampiyonluk beni kat be kat daha fazla tatmin ediyor.
O yüzden bir yanım Fenerbahçe'nin ayağa kalkıp karşımıza dikilmesini istemiyor değil.
DOLAPLAR KIRILABILIR ( kullanici hatasi garanti kapsaminda degildir )

bacimizdirSibel Kekeliye haykirdim![]()
Tam bu cevabı veriyordum ki sen yazmışsın, ağzına sağlık.Delikanlı gibi insan gibi dürüstçe yarışacaksa herkes ister rekabeti emin ol renktas. Ama benim bildiğim feberbahce ki yaşım küçük değil, masa başı olmadan hiç rekabet etmedi... O sebeple batsa umrumda olmaz hatta sevinirim