Olaylı Maçın PFDK Kararları Açıklandı

Federasyon eliyle şike yapılıyor şu ligde olağanüstü kararı alıp ligden çekin sokarım ligine kupasına da şampiyonluğuna da. Ahlaksız şeref yoksunları, teröristler.

böyle bir rezillik görmedim adli olayana dönüşmesi gereken durumlarda ceza bile vermemişler

bunlar tehdit edip istediklerini aliyorlar

biz hep uslu cocuk olmak zorunda miyiz kardesim

koyarim itidaline

hep tek taraftan geliyor baris,dostluk cagrilari

tehdit et istedigini al tehdit et istedigin hakemi var a koy maci al

bütün sezon böyle gecti,cik sende tehdit et federasyona git bylokcu yu tokatlatırım de

biktik ulan,heee sorsan biz kollaniyoruz der serefsiz namussuz onun bunun cocuklari,kopekler

Şöyle büyükçe bir fenerbahçeyi kollama ve yaşatma derneği tabelası yapıp Tff nin kapısına asmak lazım.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

Gerçekleri gören Galatasaray taraftarı özellikle son senelerce çok ciddi dolmuş durumda..hani şampiyon olunuyor ve unutuluyor ama İlerleyen zamanlarda özellikle şampiyonluk yolunda bir sıkıntı olursa çok büyük olaylar olabilir..

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

hadi bu sene şampiyon oldun, seneye ne yapacaksın?

her sene 2.70 puan ortalaması tutturamazsın.

minimum 15 puan fark atman gereken terör örgütü sadece 2 puan arkanda.

ve kendilerinin önde olmaları gerektiğini iddia ediyorlar haksızlık falan konuşup

yemin ederim insan delirir.

futbolu sevdiğim güne sokayım, keşke kahve seçen herif gibi olsaydım az gondiklenmiş etiyopya falan takılırdık 0 dert

O değil yani kalan haftalarda daha neler olacak, bizim maçlarda bunların maçlarında daha neler yapacaklar kestiremiyorum. 1 hafta önce şampiyonluk için gördüğüm ihtimali an itibarıyla bayağı bir düşünüyorum. Bu iş nihayetinde bunların son dakika kaybettikleri şampiyonlukların intikamını almaya doğru gidiyor. Çok sakat bir yerdeyiz şu an.

Şaşırmadık - dün boşuna merasim gibi sergilenmedi kongrede...

HERO ya güya. Öyle ilan edildi.

tff secılırken bu kurullar oluşturulerken herkes tek tek biliyor kimler nedir

işte o gün susan ve tepki koymayan hicbir takım samimi degil bence bizde dahil

O değil yani kalan haftalarda daha neler olacak, bizim maçlarda bunların maçlarında daha neler yapacaklar kestiremiyorum. 1 hafta önce şampiyonluk için gördüğüm ihtimali an itibarıyla bayağı bir düşünüyorum. Bu iş nihayetinde bunların son dakika kaybettikleri şampiyonlukların intikamını almaya doğru gidiyor. Çok sakat bir yerdeyiz şu an.
Sahaya çıkacaksın takır takır oynayacaksın. Dünkü gibi oynarsan şampiyon olamazsın. Dünkü oyun kabul edilemez.

bunlar tehdit edip istediklerini aliyorlar

biz hep uslu cocuk olmak zorunda miyiz kardesim

koyarim itidaline

hep tek taraftan geliyor baris,dostluk cagrilari

tehdit et istedigini al tehdit et istedigin hakemi var a koy maci al

bütün sezon böyle gecti,cik sende tehdit et federasyona git bylokcu yu tokatlatırım de

biktik ulan,heee sorsan biz kollaniyoruz der serefsiz namussuz onun bunun cocuklari,kopekler
4212.jpg

Gelecek sene Trabzonspor-fb macinda ölüler cikar.. resmen t geciyorlar bizle.. Günay bilmedigimiz sebep yüzünden 2 mac, öldürmeye tesebüs edene 1 mac.. ana avrat baci sulale yatirip kaldirip sevmek lagzim bu düzenin

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro

PDFK üyelerinin yüzlerini ezberleyip sokakta, markette, AVM'de nerede olursa olsun gördüğünde herkes dikdik bakması lazım sadece bakışlar yeterli olur daha ötesine gerek yok bunun farkına varsınlar rahatsız olsunlar artık mobing uygulama zamanı geldi.

Sahaya çıkacaksın takır takır oynayacaksın. Dünkü gibi oynarsan şampiyon olamazsın. Dünkü oyun kabul edilemez.
Dünkü oyunla biz zaten kendimiz veririz şampiyonluğu evet. Ama iyi oynadığımız zaman bile, hadi diyelim 2 takım da bütün maçlarını kazandı, Sami Yen'deki maçta bizi nasıl bir ortam bekliyor, neler yapacaklar, yaptıracaklar bilemiyorum.

Bu kararı alanların terör örgütlüğünden tutuklanması gerekiyor. Federasyon ve pfdk denilen kokuşmuş kurum dahil.

Geri
Üst Alt