- 30 Temmuz 2009
- 11.825
- 5.982
- 1.823
Hep söyledim, yine söylüyorum. Caydırıcılığımız yok.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sahaya çıkacaksın takır takır oynayacaksın. Dünkü gibi oynarsan şampiyon olamazsın. Dünkü oyun kabul edilemez.O değil yani kalan haftalarda daha neler olacak, bizim maçlarda bunların maçlarında daha neler yapacaklar kestiremiyorum. 1 hafta önce şampiyonluk için gördüğüm ihtimali an itibarıyla bayağı bir düşünüyorum. Bu iş nihayetinde bunların son dakika kaybettikleri şampiyonlukların intikamını almaya doğru gidiyor. Çok sakat bir yerdeyiz şu an.
bunlar tehdit edip istediklerini aliyorlar
biz hep uslu cocuk olmak zorunda miyiz kardesim
koyarim itidaline
hep tek taraftan geliyor baris,dostluk cagrilari
tehdit et istedigini al tehdit et istedigin hakemi var a koy maci al
bütün sezon böyle gecti,cik sende tehdit et federasyona git bylokcu yu tokatlatırım de
biktik ulan,heee sorsan biz kollaniyoruz der serefsiz namussuz onun bunun cocuklari,kopekler
Dünkü oyunla biz zaten kendimiz veririz şampiyonluğu evet. Ama iyi oynadığımız zaman bile, hadi diyelim 2 takım da bütün maçlarını kazandı, Sami Yen'deki maçta bizi nasıl bir ortam bekliyor, neler yapacaklar, yaptıracaklar bilemiyorum.Sahaya çıkacaksın takır takır oynayacaksın. Dünkü gibi oynarsan şampiyon olamazsın. Dünkü oyun kabul edilemez.