Tugay Elser
Büyük Kaptan
- 4 Ağustos 2017
- 25.404
- 14.033
- 1.728
Olympiakos buna kac maas veriyorduda, bizden 1,5 alacakmis?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ozanfaworNando ( bakalim sözlesme freeze olacak mi)
Luyi
Marcao
Saracchi
Linnes
Maicon
Babel
Diagne
Falcao
Omar
Fegh
Belhanda
kimi unuttum? Kiralar gitti , digerleri geldi
kalafat bey bilgili bi insana benziyor ama türkiye liginde futbolcuların çoğu zaten pozisyon almada zayıf.
Dransfer yapmışız.Mention atsana hain adam!Hayırlı olsun.
Ozo ve Jesse
Linnes'in Ahmet'in 1.5 falan aldığı yerde as bekin o fiyatlara gelmez. Adam bonservissiz ve imza parasız geliyor zaten.Bence 1,5 fazla. Maksimum 750-800 bin Euro olmalıydı. Gerçek olması gereken bu.
Bonservisiyle almaya kalksan 3-4'den asagi alamazsin böyle bir oyuncuyu.Marcao ve Luyindama'dan daha fazla alacak adamın en az Mariano kadar kariyeli olmalı. Belirtilen rakamlar çok yüksek.
3-4 vereceksen gençini bulup getirmek marifettir. Bana verilen para çok abartılı geldi.Bonservisiyle almaya kalksan 3-4'den asagi alamazsin böyle bir oyuncuyu.
Böyle bakmaya devam ettiğimiz için düzelemiyoruz ya. E yine bu yerliler bu paraları almaya başlayacak, yine kaliteli/kendini kanıtlamış futbolculara 3-3,6M Eurolar mı dağıtacağız? Bırakın Allah aşkına, başka türlü gelmeyecekse de gelmesin. Bu adamı 750bin Euro'ya ikna edebiliyorsan başarıdır. Gerisini sen/ben/herkes yapar zaten.Linnes'in Ahmet'in 1.5 falan aldığı yerde as bekin o fiyatlara gelmez. Adam bonservissiz ve imza parasız geliyor zaten.
2.yarı demirsporda kiralık oynadı pandemi arasında lige hazırlanırken antrenmanda omuzundan sakatlanıp sezonu kapattıMuhammed Şengezer ne durumda acaba ? Bursa'da oynarken çok severdim onu
luyindama iyileşeli çok oldu yav, paslanacak hatta. Gelirse çakı gibi gelecek(en kötü 2-3 maça ritmini yakalar)Evet tek güvencem o benim de. Atletizmi ile o eksiği kapatabilir bizim ligde. Ayrıca Luyindama var, sağlıklı dönebilirse o da açıkları rahatlıkla kapatabilir. Ancak hazır yabancı sınırı da gelecekken Kaan Ayhan ile üçlü defansa yönelebiliriz. Defansif zaafiyeti minimuma indirir, iki kanattan da vızır vızır çıkabiliriz kanat beklerle.