Omar Elabdellaoui Galatasaray‘da İddiası!

Olympiakos buna kac maas veriyorduda, bizden 1,5 alacakmis?

kalafat bey bilgili bi insana benziyor ama türkiye liginde futbolcuların çoğu zaten pozisyon almada zayıf.

Evet tek güvencem o benim de. Atletizmi ile o eksiği kapatabilir bizim ligde. Ayrıca Luyindama var, sağlıklı dönebilirse o da açıkları rahatlıkla kapatabilir. Ancak hazır yabancı sınırı da gelecekken Kaan Ayhan ile üçlü defansa yönelebiliriz. Defansif zaafiyeti minimuma indirir, iki kanattan da vızır vızır çıkabiliriz kanat beklerle.

Hayırlı olsun

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Şimdi gördüm adamın menajeri amcası galiba. Menajer amcalar bile milyonları geçiriyor biz pik yapan Maicondan ekmek çıkaramıyoruz

Marcao ve Luyindama'dan daha fazla alacak adamın en az Mariano kadar kariyeli olmalı. Belirtilen rakamlar çok yüksek.

Linnes'in Ahmet'in 1.5 falan aldığı yerde as bekin o fiyatlara gelmez. Adam bonservissiz ve imza parasız geliyor zaten.
Böyle bakmaya devam ettiğimiz için düzelemiyoruz ya. E yine bu yerliler bu paraları almaya başlayacak, yine kaliteli/kendini kanıtlamış futbolculara 3-3,6M Eurolar mı dağıtacağız? Bırakın Allah aşkına, başka türlü gelmeyecekse de gelmesin. Bu adamı 750bin Euro'ya ikna edebiliyorsan başarıdır. Gerisini sen/ben/herkes yapar zaten.

Bu ffp ve parasızlık muhabbetinden dolayı transferden soğudum yemin ediyorum. Normalde hiç istemeyeceğimiz adamları sırf bedava diye almaya kalkıyoruz :(

taraftar pek tutmadı bu herifi. ilk maçtan yuhalanacak gibi görünüyor. ;D

anlaşma 3 yıl ise iyi bence. yaşı 29. 2 sene içinde fiziksel olarak düşüş yaşarsa son yılına girerken alacağına karşılık salarız. düşmezse devam ederiz.

Evet tek güvencem o benim de. Atletizmi ile o eksiği kapatabilir bizim ligde. Ayrıca Luyindama var, sağlıklı dönebilirse o da açıkları rahatlıkla kapatabilir. Ancak hazır yabancı sınırı da gelecekken Kaan Ayhan ile üçlü defansa yönelebiliriz. Defansif zaafiyeti minimuma indirir, iki kanattan da vızır vızır çıkabiliriz kanat beklerle.
luyindama iyileşeli çok oldu yav, paslanacak hatta. Gelirse çakı gibi gelecek(en kötü 2-3 maça ritmini yakalar)

Geri
Üst Alt