Omar Elabdellaoui Galatasaray‘da İddiası!

Hayırdır Norveç sempatisi mi kazanmaya çalışıyoruz, linnes bir bu iki...
Norveçliler sallamaz öyle futbolu pek (solkjaer, carew hariç)

luyindama iyileşeli çok oldu yav, paslanacak hatta. Gelirse çakı gibi gelecek(en kötü 2-3 maça ritmini yakalar)

Çapraz bağ sakatlıklarının dönüşü kolay değil. Mental kısmı da önemli. Aynı seviyeye gelmesi biraz zaman alacaktır. Yine de ligin üzerinde bir stoper olduğundan fark yaratır.

Mariano gibi show yapabilecek bir bek olmadigindan onunde kimin oynayacagi cok onemli sanirim

Böyle bakmaya devam ettiğimiz için düzelemiyoruz ya. E yine bu yerliler bu paraları almaya başlayacak, yine kaliteli/kendini kanıtlamış futbolculara 3-3,6M Eurolar mı dağıtacağız? Bırakın Allah aşkına, başka türlü gelmeyecekse de gelmesin. Bu adamı 750bin Euro'ya ikna edebiliyorsan başarıdır. Gerisini sen/ben/herkes yapar zaten.
Ben de isterim 750ye gelsin ama takımda böyle maaş skalası varken jimmy bile 1m alırken 750ye ikna edemezsin diyorum. Yavaş yavaş bunları düşürdükçe 2 sene sonrasında anca 750 teklif edilebilecek duruma geliriz. Hiçbir oyuncu ve menajer salak değil realist olmak lazım.

Yeni bir cevap aldim Elabdellaoui konusunda. Kendisi son iki yilda vasatin bir tik üstüne bir performans sergilemis diyen bir Olymp taraftari var. Bu performans maasiyla alakali olabilirmis ki kendisi orada yilda 700-800 k aliyormus

Ben çok iyi bir adam olduğunu düşünmüyorum. Gençlerbirliği 400-500bin dolara alırdı. Bizimkiler enayi gibi basmış yine parayı diye düşünyorum.

Norveçlinin bile Arap kökenli olanından alıyoruz ne diyim ki.

lütfen kimse övmesin bu adamı. diğerlerini hurdaya çıkardık bari bu kurtarsın kendini

Geri
Üst Alt