Arif Ulu
Baba Gündüz
- 26 Kasım 2008
- 80.313
- 19.763
- 2.943
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Silva'nın son maçını izledim yine muazzam oynadı. Ordan bir Silva alalım.Mukavelesi yakında biten Oyuncular.
Gönlünce seç beğen, bana şöyle - gerisini ben hallederim.
Ekli dosyayı görüntüle 85791Ekli dosyayı görüntüle 85792
Kesin geldi sanırım her yerde yazıyor
Onemli olan burada ne yapacagi
Gece gece latovlevici'ye yaktım bir tane. Her maç isliklanmasina rağmen bir kere terbiyesiz bı hareketi olmadı. Adam Karabükspor da iken hepimiz alınmasını istemisizdir, gelince uymayabilir ama adamı rencide etmek ayrı bir şey. Bu arada steau da şampiyonluk görmüş bir adamdı bu.
Kupayı kaldırır, ardından da yeni sözleşme imzalar o zaman.Omar Elabdellaoui'nin kulübüyle sözleşmesi bitti ama taraftara söz verdiği için 27 gün daha sözleşme uzatmış.Uefa'dan elenene kadar takımdaymış..
Gelmesin o haldeOmar Elabdellaoui'nin kulübüyle sözleşmesi bitti ama taraftara söz verdiği için 27 gün daha sözleşme uzatmış.Uefa'dan elenene kadar takımdaymış..
Omar Elabdellaoui'nin kulübüyle sözleşmesi bitti ama taraftara söz verdiği için 27 gün daha sözleşme uzatmış.Uefa'dan elenene kadar takımdaymış..
oly uefa alır kesinOmar Elabdellaoui'nin kulübüyle sözleşmesi bitti ama taraftara söz verdiği için 27 gün daha sözleşme uzatmış.Uefa'dan elenene kadar takımdaymış..