Omar Elabdellaoui Galatasaray‘da İddiası!

geçen sezon ve önceki sezonda sarachi 1 asist yapmış teki 20 maç diğeri 30 üstü tam hatırlamıyorum bakamadım şuan

ama aynı sarachinin bizde 4 asisti oldu. takmayın istatistikleri gomis yılda 12-15 gol atarken bizde rekor kırdı herif

ayrıca marianonun bizde 101 maçta 2 gol 16 asisti var. bu arkadaşın 166 maçta 10 gol 15 asisti var.
gomis 2 sezon ingiltere disinda hep 15 gol civarinda takildi fransa liginde. ingiltere'de gomis gibi oyuncular zorlanir zaten cok gol atamaz ama daha alt liglere göre iyi golcü idi ve bunu cok kez kanitladi.

Bir kac hafta önce Luis Rodriguez ve Omar Elabdellaoui isimleri öne cikmisti sag bek icin. Bunlarin bonservisi yoktu. Meksikali sag beki degil Arap kökenli Norvecliyi tercih etmisiz gibi görünüyor. Takimi pas oyunu oynayacagiz diye bunaklarla doldurmayacaksak Omar veya Luis bizde is yapar eger fizik olarak bitmedilerse...

Hayırlı olsun. Doğru olduğuna inanıyorum, yoksa bu kadar net yazmazdı Rodop. Palyaço’nun teki ama yönetim tarafından seviliyor.

Omar Elabdellaoui

Kendisini en iyi yönü hizli bir Sag Bek olmasi.
Çevik ve Dribling yapabilen özelikleri var.
Vücutunu cok iyi kulana biliyor ve gercekten 1:1 e saglam ve güclü.

Savunmasi idareli, hatalari var misal zamanlama, gücü ofansiv anlamda.
Topu iyi sürebilen ve kontrol edebilen oyuncu.
Ama dedigim gibi gücü ofansiv oyunda.
Kosmayi ve Calim atmayi sever.

Leader konumda oyayabilir zaten kaptandi.
Transfer olursa büyük bir is olur, gercekten yetenekli ve iyi bir Sag Bek.

Sevinirim gelirse .

Premier Leaguede kendini kanitlayamadi ama son 2 senede cok ilerledi.

Saygilar

İzledim hiçbir ekstrasını göremedim mücadeleci düz bi adam

Hiç değilse sürekliliği var ve beleş, Norveç milli takımında ise Linnes'in önünde sağ bek mevkisinde bana göre yeterli data'lar.

Demek ki bu sezon bonservisi elinde olsun da ne olursa olsun mantığı vuku bulacak.

Hoşgeldin arap belki iyisindir.

Galatasaray, Olympiacos forması giyen sağ bek Omar Elabdellaoui'yle sözleşme imzaladı.

Süre: 3 Yıl

💰Bonservis: Yok
💸Yıllık Ücret: 1 M €
💵Maç Başı Ücret: Var

Hürriyet

Norvecli Arap Ömer'i aldigimiza göre Feghouli ve Belhanda'yi yollamamiz lazim. Bu ikisi yoksa Ömer'i de zehirleyecek. Karakterli ve displinli bir oyuncuya benziyor gibi. Sözlesmesi biten sag bekler icerisinde piyasa degeri en yüksek oyuncu. Digerleri alinacak gibi degil zaten.

Geri
Üst Alt