Omar Elabdellaoui, Gözyaşlarını Tutamadı

Tek gözüyle iki gözlü Ömer bayramdan daha iyi oynadı.iyi oynamak için fazladan göze değil beyne de ihtiyaç varmış.

Biz de sağ tarafın boş olduğunu görünce ağlamadan duramadık

Özellikle bir kaç pozisyonda çok eksikliğini yaşadı görme kaybının bence ama yine de geçen haftaki Boey'dan daha iyiydi. Boey'u çok seviyorum ama bir kaç maçlık Omar check-up'ı iyi gelecektir ona da.

adam görmeden ömer bayram'dan iyi top oynadı

Aksadı ancak iyi niyetinden şüphe ettirmedi. Bütün maç boyunca didindi. Solda bulunan adaşı gibi maçı satmadı, manevi babası mutlu olsun diye çabalamadı.
Tabi , Ömer adlı yetenek fukarası FT varken efsane top oynuyordu hiç hata yapmıyordu. Senin gibi 1-2 tane ardı yanık tip var içinde FT geçmeyen mesaj yazmaktan aciz , uyduruk çıkarımlarınızla kirletiyorsunuz şu ortamı.

Moderatör tarafında düzenlendi:
İyi insan olabilir ama profesyonel futbolcusun sen milyon euro alıyorsun bu seviyede oynayamaz. Mahmut vardı bizim genç oyuncu o ne oldu ligde kalma garanti olunca Mahmut u görmek isterim

Tabi , Ömer adlı yetenek fukarası FT varken efsane top oynuyordu hiç hata yapmıyordu. Senin gibi 1-2 tane ardı yanık tip var içinde FT geçmeyen mesaj yazmaktan aciz , uyduruk çıkarımlarınızla kirletiyorsunuz şu ortamı.

Takıntı kesinlikle zeka geriliği yapıyor , şaşmaz.
Ömer’in yetenek abidesi olduğunu iddia etmedim zaten. Taylan’ın da ama bunlar profesyonel oyuncu hata 1 kez yapılır, 2 kez yapılır. Her maç defalarca komik sayılabilecek hata yapıyorsan burada artniyet vardır. Maçı sattıklarını göstermeleri için kendi kalelerine atmaları gerekiyor diyeceğim ama onu bile yaptılar yine de göremiyorsunuz.

Ayrıca Ömer’i de, Taylan’ı da bilumum yerli çer çöpü bu takıma kazandıran kim? 3-4 yıldır takımda tutan kim? Yerlerine oyuncu almayan kim? Torrent getirmedi bu yeteneksiz dediğiniz isimleri herhalde.

Ayrıca derdini hakaret etmeden anlatabilirsin diyeceğim de ondan acizsin. Manevi babana laf edilince kendinden geçmişsin yine. Hadi az öteye

Ömer’in yetenek abidesi olduğunu iddia etmedim zaten. Taylan’ın da ama bunlar profesyonel oyuncu hata 1 kez yapılır, 2 kez yapılır. Her maç defalarca komik sayılabilecek hata yapıyorsan burada artniyet vardır. Maçı sattıklarını göstermeleri için kendi kalelerine atmaları gerekiyor diyeceğim ama onu bile yaptılar yine de göremiyorsunuz.

Ayrıca Ömer’i de, Taylan’ı da bilumum yerli çer çöpü bu takıma kazandıran kim? 3-4 yıldır takımda tutan kim? Yerlerine oyuncu almayan kim? Torrent getirmedi bu yeteneksiz dediğiniz isimleri herhalde.

Ayrıca derdini hakaret etmeden anlatabilirsin diyeceğim de ondan acizsin. Manevi babana laf edilince kendinden geçmişsin yine. Hadi az öteye
Ya hadi oradan dandik. Öyle babalı mabalı konuşmayı da kes bozuk plak gibi. Böyle gram zeka parıltısı barındırmayan etiketleme çabaları bana sökmez. FT ile ilgili yaptığım eleştiriler ortada , senin gibi gözü dönmüş takıntılı vasatların işi bu tarz yaklaşımlar. Takım neredeyse küme düşecek , ölüm kalım maçında emekli olmuş adam sevinsin diye maç satılacak.

Psikolojik destek falan alın siz.

Ya hadi oradan dandik. Öyle babalı mabalı konuşmayı da kes bozuk plak gibi. Böyle gram zeka parıltısı barındırmayan etiketleme çabaları bana sökmez. FT ile ilgili yaptığım eleştiriler ortada , senin gibi gözü dönmüş takıntılı vasatların işi bu tarz yaklaşımlar. Takım neredeyse küme düşecek , ölüm kalım maçında emekli olmuş adam sevinsin diye maç satılacak.

Psikolojik destek falan alın siz.
Seviyene inip konuşunca ayrı kendinden geçiyorsun tabi Mr brain. Takım umrunda değilse neden satmasın ki bak kaptan diye getirilen çok sevgili “manevi” babanızın getirdiği Arda takım küme düşerken mutlu mesut manevi babasıyla poz veriyor. Takım çok umrunda bunların zaten

çabasına büyük saygı duymakla birlikte omar ile bir geleceğimizin olmadığını kabul etmemiz gerektiğini düşünüyorum

Geri
Üst Alt