Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Solda bulunan adasi cok yeneklimis gibi konusuyorsunuz neyini satacak yaw beceriksizin teki zaten birakin bu isleri.Aksadı ancak iyi niyetinden şüphe ettirmedi. Bütün maç boyunca didindi. Solda bulunan adaşı gibi maçı satmadı, manevi babası mutlu olsun diye çabalamadı.
Tabi , Ömer adlı yetenek fukarası FT varken efsane top oynuyordu hiç hata yapmıyordu. Senin gibi 1-2 tane ardı yanık tip var içinde FT geçmeyen mesaj yazmaktan aciz , uyduruk çıkarımlarınızla kirletiyorsunuz şu ortamı.Aksadı ancak iyi niyetinden şüphe ettirmedi. Bütün maç boyunca didindi. Solda bulunan adaşı gibi maçı satmadı, manevi babası mutlu olsun diye çabalamadı.
Ömer’in yetenek abidesi olduğunu iddia etmedim zaten. Taylan’ın da ama bunlar profesyonel oyuncu hata 1 kez yapılır, 2 kez yapılır. Her maç defalarca komik sayılabilecek hata yapıyorsan burada artniyet vardır. Maçı sattıklarını göstermeleri için kendi kalelerine atmaları gerekiyor diyeceğim ama onu bile yaptılar yine de göremiyorsunuz.Tabi , Ömer adlı yetenek fukarası FT varken efsane top oynuyordu hiç hata yapmıyordu. Senin gibi 1-2 tane ardı yanık tip var içinde FT geçmeyen mesaj yazmaktan aciz , uyduruk çıkarımlarınızla kirletiyorsunuz şu ortamı.
Takıntı kesinlikle zeka geriliği yapıyor , şaşmaz.
Ya hadi oradan dandik. Öyle babalı mabalı konuşmayı da kes bozuk plak gibi. Böyle gram zeka parıltısı barındırmayan etiketleme çabaları bana sökmez. FT ile ilgili yaptığım eleştiriler ortada , senin gibi gözü dönmüş takıntılı vasatların işi bu tarz yaklaşımlar. Takım neredeyse küme düşecek , ölüm kalım maçında emekli olmuş adam sevinsin diye maç satılacak.Ömer’in yetenek abidesi olduğunu iddia etmedim zaten. Taylan’ın da ama bunlar profesyonel oyuncu hata 1 kez yapılır, 2 kez yapılır. Her maç defalarca komik sayılabilecek hata yapıyorsan burada artniyet vardır. Maçı sattıklarını göstermeleri için kendi kalelerine atmaları gerekiyor diyeceğim ama onu bile yaptılar yine de göremiyorsunuz.
Ayrıca Ömer’i de, Taylan’ı da bilumum yerli çer çöpü bu takıma kazandıran kim? 3-4 yıldır takımda tutan kim? Yerlerine oyuncu almayan kim? Torrent getirmedi bu yeteneksiz dediğiniz isimleri herhalde.
Ayrıca derdini hakaret etmeden anlatabilirsin diyeceğim de ondan acizsin. Manevi babana laf edilince kendinden geçmişsin yine. Hadi az öteye
Seviyene inip konuşunca ayrı kendinden geçiyorsun tabi Mr brain. Takım umrunda değilse neden satmasın ki bak kaptan diye getirilen çok sevgili “manevi” babanızın getirdiği Arda takım küme düşerken mutlu mesut manevi babasıyla poz veriyor. Takım çok umrunda bunların zatenYa hadi oradan dandik. Öyle babalı mabalı konuşmayı da kes bozuk plak gibi. Böyle gram zeka parıltısı barındırmayan etiketleme çabaları bana sökmez. FT ile ilgili yaptığım eleştiriler ortada , senin gibi gözü dönmüş takıntılı vasatların işi bu tarz yaklaşımlar. Takım neredeyse küme düşecek , ölüm kalım maçında emekli olmuş adam sevinsin diye maç satılacak.
Psikolojik destek falan alın siz.