Enes Dalmış
Ulubatlı Souness
- 29 Mayıs 2015
- 31.310
- 18.913
- 2.083
Hala kulüpten bir resmi açıklama gelmemesi beni korkutuyor umarım Twitter'da dolaşan haberler doğru değildir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
takım forvetsiz 15 hafta oynadı bir sağ beke şampiyonluk gidecek aynenarkadaşlar omar giderseki önceki mesajlarımda durumunun ağır olduğunu futbol hayatının biteceğini söylemiştim bu şampiyonluğumuza malolabilir hem sağ bek kaybımız olur yönetim yerini dolduramaz hemde oyuncularımız bu psikolojiyle puan kaybı yaşayabiliriz
Nevzat Dindar: “Omar’ın tedavisine devam ediliyor. İlk gelen bilgi ciddi bir durumu yok.”
Omar Elabdellaoui'nin bir gözü çok ciddi zarar gördü. Diğer gözüne müdahaleler sürüyor. (Ajansspor)
Biri A biri B diyor, nasil bir medya bu yav?
muslera, falcao ve babelsiz lider olmasini bildiktakım forvetsiz 15 hafta oynadı bir sağ beke şampiyonluk gidecek aynen
Lütfen olumsuz mesaj atmayalım yeni yılın ilk dakikalarında pozitif olalımarkadaşlar omar giderseki önceki mesajlarımda durumunun ağır olduğunu futbol hayatının biteceğini söylemiştim bu şampiyonluğumuza malolabilir hem sağ bek kaybımız olur yönetim yerini dolduramaz hemde oyuncularımız bu psikolojiyle puan kaybı yaşayabiliriz
fol yok yumurta yok saçmalama dua etadam öldü diyolar kardeş basit değil