Omar Elabdellaoui Sağlık Durumu Başlığı | Görsel Paylaşmayınız!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hala kulüpten bir resmi açıklama gelmemesi beni korkutuyor umarım Twitter'da dolaşan haberler doğru değildir

Durumu ağır diyolar

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Nevzat Dindar: “Omar’ın tedavisine devam ediliyor. İlk gelen bilgi ciddi bir durumu yok.”

Omar Elabdellaoui'nin bir gözü çok ciddi zarar gördü. Diğer gözüne müdahaleler sürüyor. (Ajansspor)

Biri A biri B diyor, nasil bir medya bu yav?

arkadaşlar omar giderseki önceki mesajlarımda durumunun ağır olduğunu futbol hayatının biteceğini söylemiştim bu şampiyonluğumuza malolabilir hem sağ bek kaybımız olur yönetim yerini dolduramaz hemde oyuncularımız bu psikolojiyle puan kaybı yaşayabiliriz

arkadaşlar omar giderseki önceki mesajlarımda durumunun ağır olduğunu futbol hayatının biteceğini söylemiştim bu şampiyonluğumuza malolabilir hem sağ bek kaybımız olur yönetim yerini dolduramaz hemde oyuncularımız bu psikolojiyle puan kaybı yaşayabiliriz
takım forvetsiz 15 hafta oynadı bir sağ beke şampiyonluk gidecek aynen

emre kaplan isimli sahis yaptigi kolpasyon haberlerle forumda ciddi tepki toplamisti. umariz bu yazdigi da asparagastir

Üzüldüm be..
Genceciksin be oğlum b.k işi mi var elinde havai fişeğin..

Nevzat Dindar: “Omar’ın tedavisine devam ediliyor. İlk gelen bilgi ciddi bir durumu yok.”

Omar Elabdellaoui'nin bir gözü çok ciddi zarar gördü. Diğer gözüne müdahaleler sürüyor. (Ajansspor)

Biri A biri B diyor, nasil bir medya bu yav?

Etkilesim köpekleri iste. Bir halt bildikleri yok bence. Birsey biliyorsan detayli aciklarsin.

Lütfen olumsuz mesaj atmayalım yeni yılın ilk dakikalarında pozitif olalım

Mutlu yıllar dilerim

Ulan memlekette sokağa çıkma yasağı var, havai fişeği ne yapacaksın be adam!! İnanılır gibi değil yahu!!

Allahım sen yardım et, çoluğuna çocuğuna bağışla yarabbim..

SM-N975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt