Omar Elabdellaoui Sağlık Durumu Başlığı | Görsel Paylaşmayınız!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benim gördüğüm foto baya baya 10 cm den çekilmiş,buna kim izin vermiş bilmiyorum.Birtane daha foto var Onuda gördüm o daha uzak.Uzak derken 30 cm var gibi.Ancak adamın gözünün içini foto ile çeken salak kim bilmiyorum.Gözünün içi bildiğin sim siyah.Saglikci degilim ama moral bozucu.Bizde oynamasını,futbolu filan geçtim,Bundan sonra herhangi bir organ kaybı olmadan yaşamına devam etmesini umuyorum.

Moral bozdu. Omar a ve camiaya geçmiş olsun

Gözlerinin durumundan ağlayamıyodur bile adam

Kısa süre içinde iyi haberler gelir umarım

Bu arada bu konuda yazanlafin cogunun .... herizekalimisiniz siz? Kulüpte kendiside baslar su an sözlesmeye. Hayati tehlikesi var. Cocuklari i eglendirmis

Benim gördüğüm foto baya baya 10 cm den çekilmiş,buna kim izin vermiş bilmiyorum.Birtane daha foto var Onuda gördüm o daha uzak.Uzak derken 30 cm var gibi.Ancak adamın gözünün içini foto ile çeken salak kim bilmiyorum.Gözünün içi bildiğin sim siyah.Saglikci degilim ama moral bozucu.Bizde oynamasını,futbolu filan geçtim,Bundan sonra herhangi bir organ kaybı olmadan yaşamına devam etmesini umuyorum.

Hocaya ( Prof) danışmak için çekmişlerdir ama nasıl sızdırılmış anlamak güç

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

ya yilbasinda neden roket satilir, neden roket atilir anlam veremiyorum, neyi kutluyoruz?
evet 2020 bitti, 2021e girdik, eh bit artik diyoruz 20e bitti, ama 21de corona devam ediyor, dünün aynisi bende, kafamda deli sorular, beyin error veriyor :ayyas:
Al benden de o kadar reis son 10 yıldır filan uyuyarak giriyorum
koca koca adamların süslenip coşku yaşaması on dokuz sekiz diye geriye saymalarındaki hazzı hiç anlamayacağım.
Omar için üzüldüm inşallah sağlığına kavuşur

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

ne durumdayız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt