Umut Öfkeli
10 Numara!
- 4 Eylül 2019
- 10.885
- 5.315
- 403
Fotoğrafı paylaşmayın. Yaymayın.
Kusura bakma renktas , silelim lütfen .
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fotoğrafı paylaşmayın. Yaymayın.
SilindiKusura bakma renktas , silelim lütfen .
iyide böle durumlarda özellikle patlayici maddelerde mesafe sart, bunun yasi olmaz kücük cocuk bile bilirdi, ihmal etmis, artik ya dalginlikti yada bir baska nedendi ama kaza geliyorum demez, sen nekadar dikkatsizsen okadar kazayi üzerine cekersin.Yaw kazadır bu hayatınız boyunca hiç havai fişek patlatmadınızmı 10 sene önce mahallemde asker eğlencelerinde 10 larca patlattım hiç birinde kaza yaşamadım yaşamayacağım anlamına gelmez tabii ama kötü ihtimaller her şeyde var.
Hiç arabanın gaz pedalına hafif dokunmadınız mı yahu?? burada hayatında 1 kere olsun hız yapmayan yoktur en düzgün süreni hızlanmış limiti 1 kez olsun aşmış muhtemelen bir şey olmamıştır. ama oladabilir yani kaza bu salak falan değil bu insanlar
Acun o ses bu ses survivor her finalinde sahnede içinden geçiyor neler patlatıyor aynı ihtimal oralarda da var. Binde 1 olacak bir şey adamın başına gelmiş
Düz yolda yürürken yeri geliyor düşüyorsun şimdi düştün diye salakmı oldun yani kazadır olur hatalı bir ürünmüş gerekli güvenlik önlemi alınmamış maalesef bu durum ortaya çıkmış herkesin başına gelebilir havai fişek olmaz başka olur kazadır olur yani yargılamanın alemi yok.
ben söleyincemi fark ettin gurbicanDown syndromlu cocugunu ögrendikten sonra daha kötü oldum... hadi be Omar dönersin
Dönmesinden öte saglıklı olarak yaşayabilmesi önemli.Down syndromlu cocugunu ögrendikten sonra daha kötü oldum... hadi be Omar dönersin
Tabiki önlem şart ancak herkesin başına gelebilir. Şampanya patlatırken gözünü kaybeden insanlar var. Ben çok ufakken karlı bir gün babama çok ısrar etmiştim baba beni çıkar diye kırmadı çıkardı bir anlık dikkatsizlik kayıp düştü ve çok kötü yaralanmıştı. bir yerde kaza olunca her şey denk geliyor bir şekilde, yargılamak yanlış diyorum sadece.iyide böle durumlarda özellikle patlayici maddelerde mesafe sart, bunun yasi olmaz kücük cocuk bile bilirdi, ihmal etmis, artik ya dalginlikti yada bir baska nedendi ama kaza geliyorum demez, sen nekadar dikkatsizsen okadar kazayi üzerine cekersin.
babandaki talihsiz olay kaza beklenmedik olaydi gecmis olsun, ama omardaki olay dikkatsizlik ihmallik ve konsantrasyon eksikligi, etrafina hava atim diye muhtemelen elinde firlatmak istedi, ben üzerime sicratip ceketim yirtilir diye bile yanlarina yaklasmazdim hep mesafemi korurdum bu adamlar elinden firlatiyor ya eli kopsa mümkün sonucta patlayici, bilincsiz bir sekilde hareket etmenin sonucu, dileyelimde az hasarli atlatsin. üstelik 3de cocugun var sorumlulugun var.Tabiki önlem şart ancak herkesin başına gelebilir. Şampanya patlatırken gözünü kaybeden insanlar var. Ben çok ufakken karlı bir gün babama çok ısrar etmiştim baba beni çıkar diye kırmadı çıkardı bir anlık dikkatsizlik kayıp düştü ve çok kötü yaralanmıştı. bir yerde kaza olunca her şey denk geliyor bir şekilde, yargılamak yanlış diyorum sadece.