Omar Elabdellaoui Sağlık Durumu Başlığı | Görsel Paylaşmayınız!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Resim çok kötü gözüküyor ama yanıltma ihtimalide yüksek. Eğer çok ciddi bir durum olsa bence hemen ameliyata alırlardı.Yüzdeki siyahlık ve kan ister istemez çok kötü bir görüntü ortaya çıkarıyor ama müsterih olmak lazım.

Yaw kazadır bu hayatınız boyunca hiç havai fişek patlatmadınızmı 10 sene önce mahallemde asker eğlencelerinde 10 larca patlattım hiç birinde kaza yaşamadım yaşamayacağım anlamına gelmez tabii ama kötü ihtimaller her şeyde var.

Hiç arabanın gaz pedalına hafif dokunmadınız mı yahu?? burada hayatında 1 kere olsun hız yapmayan yoktur en düzgün süreni hızlanmış limiti 1 kez olsun aşmış muhtemelen bir şey olmamıştır. ama oladabilir yani kaza bu salak falan değil bu insanlar
Acun o ses bu ses survivor her finalinde sahnede içinden geçiyor neler patlatıyor aynı ihtimal oralarda da var. Binde 1 olacak bir şey adamın başına gelmiş

Düz yolda yürürken yeri geliyor düşüyorsun şimdi düştün diye salakmı oldun yani kazadır olur hatalı bir ürünmüş gerekli güvenlik önlemi alınmamış maalesef bu durum ortaya çıkmış herkesin başına gelebilir havai fişek olmaz başka olur kazadır olur yani yargılamanın alemi yok.
iyide böle durumlarda özellikle patlayici maddelerde mesafe sart, bunun yasi olmaz kücük cocuk bile bilirdi, ihmal etmis, artik ya dalginlikti yada bir baska nedendi ama kaza geliyorum demez, sen nekadar dikkatsizsen okadar kazayi üzerine cekersin.

İçimizi yaktın be Omar tez vakitte sağlığına kavuşursun umarım

benden yasca büyük kuzenlerim de böyleydi zamaninda
o dönem rahat 30 yasin üstündeydi hepsi
roket havai fisekler vardir
böyle saplari var
o saplari sisenin icine koyup yakmaniz gerekiyor roketleri
bu mallar ellerinde tutup yakiyordu
aynisini omar da denemistir kesin

kimse kusura bakmasin böyle seyler kaza degildir benim icin
daha dogrusu dogal seleksiyona girer

havai fisekler bin tane denetimden geciyor kimseye zarar vermesin diye
ben cocuk halimle düzgün sekilde atiyordum la bunlari
cidden kulüp tarafindan dava edilmelidir bu davranisi

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

Şu adamı şöyle gördüm ya ömrü hayatımda elime bir kere bile havai fişek almamıştım, bundan sonra da almayacağım yüzde yüz kesinleşmiş oldu

Görsel paylaşmayalım arkadaşlar

cakmakla tüp kontrol etmekle bunun arasinda bir fark göremiyorum ben
allahtan cevresindekilere bir sey olmamis
coluk cocuguna bir sey olsaydi ne yapacaktin
hic mi düsünmez bir insan

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

iyide böle durumlarda özellikle patlayici maddelerde mesafe sart, bunun yasi olmaz kücük cocuk bile bilirdi, ihmal etmis, artik ya dalginlikti yada bir baska nedendi ama kaza geliyorum demez, sen nekadar dikkatsizsen okadar kazayi üzerine cekersin.
Tabiki önlem şart ancak herkesin başına gelebilir. Şampanya patlatırken gözünü kaybeden insanlar var. Ben çok ufakken karlı bir gün babama çok ısrar etmiştim baba beni çıkar diye kırmadı çıkardı bir anlık dikkatsizlik kayıp düştü ve çok kötü yaralanmıştı. bir yerde kaza olunca her şey denk geliyor bir şekilde, yargılamak yanlış diyorum sadece.

Tabiki önlem şart ancak herkesin başına gelebilir. Şampanya patlatırken gözünü kaybeden insanlar var. Ben çok ufakken karlı bir gün babama çok ısrar etmiştim baba beni çıkar diye kırmadı çıkardı bir anlık dikkatsizlik kayıp düştü ve çok kötü yaralanmıştı. bir yerde kaza olunca her şey denk geliyor bir şekilde, yargılamak yanlış diyorum sadece.
babandaki talihsiz olay kaza beklenmedik olaydi gecmis olsun, ama omardaki olay dikkatsizlik ihmallik ve konsantrasyon eksikligi, etrafina hava atim diye muhtemelen elinde firlatmak istedi, ben üzerime sicratip ceketim yirtilir diye bile yanlarina yaklasmazdim hep mesafemi korurdum bu adamlar elinden firlatiyor ya eli kopsa mümkün sonucta patlayici, bilincsiz bir sekilde hareket etmenin sonucu, dileyelimde az hasarli atlatsin. üstelik 3de cocugun var sorumlulugun var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt