Sıddık Saraylı
10 Numara!
- 11 Temmuz 2019
- 10.931
- 7.666
- 823
Gözleri yıkanacak sonra kornea hasarı olup olmadığına bakılacak sanırım.Glzü yikanip belli olacakmis
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gözleri yıkanacak sonra kornea hasarı olup olmadığına bakılacak sanırım.Glzü yikanip belli olacakmis
Gözlere bişey olmasın da iz falan önemli değil renktaşFotoyu görünce istemsizce ağladım. Futbolculuğu, GS hepsi boş 29 yaşında gencecik bir insan yüzünde kıl kadar iz bile kalsa adamın hayatını etkiler. Çok üzücü çok.
Allah yardimcisi olsun . Umarim wn kötü davids gibi olueGözleri yıkanacak sonra kornea hasarı olup olmadığına bakılacak sanırım.
Sadece yuzu yansa birsry degil. Estetikle duzelirde. Göz hassas yer yavFotoyu görünce istemsizce ağladım. Futbolculuğu, GS hepsi boş 29 yaşında gencecik bir insan yüzünde kıl kadar iz bile kalsa adamın hayatını etkiler. Çok üzücü çok.
Gözlere bişey olmasın da iz falan önemli değil renktaş
Bir kac gün degil 2-3 h velli olrBöyle ünlü insanlar olunca doktorun babasi bakar. Hangi göz uzamani varsa, o bakiyordur omar'a.
Artik bir kac gün icinde belli olur hersey. allah yardimcisi olsun
siskinlik falan vardir beli ama ben anlamam. yarin sabah yeni haber aliriz gibiBir kac gün degil 2-3 h velli olr
Evet hocam şişkinlik olduğu için buz ve gerekirse hematom boşaltması uygulanıyor ilk etapta. Hematom deri altında kan birikmesi demek.siskinlik falan vardir beli ama ben anlamam. yarin sabah yeni haber aliriz gibi
twitter da var. eğer resim doğruysa kapkara gözlerinin içiTibbi açıdan merak ettigim icin soruyorum, birisi ozelden resimi paylasabilirmi?
Al bak ayni gerizekaliligi umit davala da yapmisti.
Gram akıl yok. Gram...
Al bak ayni gerizekaliligi umit davala da yapmisti.