Omar Elabdellaoui Sağlık Durumu Başlığı | Görsel Paylaşmayınız!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cocukken kiz kaciran 1 kere atip kacmistim. Korktum. Dahafa yapmadim. Koskoca adamlarin havai fisekle ne isi olur yav inanilir gibi degil.

Al bak ayni gerizekaliligi umit davala da yapmisti.

ulan ben küçükken bile kız kaçıran patlatırken rahat 15-20 metre uzaklaşırdım en az çok korkardım gözüme veya vücuduma gelme ihtimali için. çocuktum ama tedbirimi alırdım yinede.

geçmiş olsun ama bazı insanlar tam darwinlik hareketlerden uzak durması lazım.

tam olarak ne olduğunu da bilmiyorum, herhalde fişek yüzünde mi patladı? ne oldu? fotoğrafta yüzü kararmıştı, sol gözü hasar görmüş .

geçmiş olsun ama bazı insanlar tam darwinlik hareketlerden uzak durması lazım.

tam olarak ne olduğunu da bilmiyorum, herhalde fişek yüzünde mi patladı? ne oldu? fotoğrafta yüzü kararmıştı, sol gözü hasar görmüş .

elinde havaifişek patladı diye servis edildi medyaya başta. Daha sonra yüzünde patladı denildi ve fotoğraflar düştü falan

Yaw kazadır bu hayatınız boyunca hiç havai fişek patlatmadınızmı 10 sene önce mahallemde asker eğlencelerinde 10 larca patlattım hiç birinde kaza yaşamadım yaşamayacağım anlamına gelmez tabii ama kötü ihtimaller her şeyde var.

Hiç arabanın gaz pedalına hafif dokunmadınız mı yahu?? burada hayatında 1 kere olsun hız yapmayan yoktur en düzgün süreni hızlanmış limiti 1 kez olsun aşmış muhtemelen bir şey olmamıştır. ama oladabilir yani kaza bu salak falan değil bu insanlar
Acun o ses bu ses survivor her finalinde sahnede içinden geçiyor neler patlatıyor aynı ihtimal oralarda da var. Binde 1 olacak bir şey adamın başına gelmiş

Düz yolda yürürken yeri geliyor düşüyorsun şimdi düştün diye salakmı oldun yani kazadır olur hatalı bir ürünmüş gerekli güvenlik önlemi alınmamış maalesef bu durum ortaya çıkmış herkesin başına gelebilir havai fişek olmaz başka olur kazadır olur yani yargılamanın alemi yok.

Allah şifa versin.

Okulda elimde patlamıştı.
Yaktım o ara öğretmen geldi atamadım söndürmeye çalıştım tabi sönmedi elimde patladı.
Elim balon gibi olmuştu.

Gscimbom

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt