Omar Elabdellaoui Sağlık Durumu Başlığı | Görsel Paylaşmayınız!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oha yeni görüyorum bu olayı. Nasıl olabilir böyle birşey ya...

sent via GSC

Gözleri iyilesir ama meslegini yapamayacak gibi düşünüyorum, neyse Futboldan daha önemli şeylerde var..

Gözleri iyilesir ama meslegini yapamayacak gibi düşünüyorum, neyse Futboldan daha önemli şeylerde var..

Allah korusun öyle bir durumda bile Galatasaray kulübü bu konularda çok hassas davranir. Eminim Hoca yanina alir. Yine çalisir futbolun içinde olur. Ama su an için bunlari konusmak mantiksiz.

Başkan açıklama yapıyo

Renktaş tamam anladık ya yeter ya. Adam da bin pişmandır, sürekli bunu dile getirerek eline ne geçiyor?

Adam hastanedeyken kadro dışı bırakalım hadi. Bir dur ya? Bir dur, adam bir iyileşsin, düzelsin. Bu ne ya?
Daha 1 kere yorum yaptım şu konu hakkında. İstediğimi diyemeyeceksem niye foruma üyeyim ki o zaman?

Mustafa Cengiz: "Üzücü bir olay yaşadık. Bu geçen yılda kalmış bir olay olsun. Bunu berbat geçen 2020'ye havale edelim. Omar'ın morali iyi, şahsen görüştüm. Tabii ki bir darbe almış."
Mustafa Cengiz: "Göz, en hassas organlarımızdan biri. İyiye doğru gidiş var, umut hiçbir zaman kesilmemeli. 1-2 hafta beklememiz gerekiyor sanırım."

Mustafa Cengiz: "Çok güvendiğimiz Türk hekimleri konuyla alakalı gerekeni yapmaktadırlar. Sanırım kesin konuşmak için henüz çok erken. 1-2 hafta beklememiz gerekecek."

Sanki aciklamalardan anladimiz kadar heralde futbol hayati bitti umarim gözünde sorun cikmaz, sonucta bir hata yüzünden birak futbol hayatini özel hayatini bile cok zor durumlara birakmis olabilir. Umarim futbol kariyeri boyu yeterli sekilde para kazanmistir degilse burda birsekilde külüp olarak bir görev vermek düser futbolcu kardesimize

Mi 9T Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt