Omar Elabdellaoui Sağlık Durumu Başlığı | Görsel Paylaşmayınız!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onlar da net birşey söylemekten çekinirler bu süreçte ama kalıcı bir hasar kalacağı aşikar bu görmesini ne kadar etkileyecek bunu öngörmek güç

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
maalesef.. umarim en kötü carole gibi olur da devam edebilir. veya biraksin futbolu ama ailesini görebilme imkani olsun

Futbolcular sokağa nasıl çıkıyor bir bize mi var yasak bide yasaklarda maça ve antrenmanlara gidiyolar üstelik

Renktaş tamam anladık ya yeter ya. Adam da bin pişmandır, sürekli bunu dile getirerek eline ne geçiyor?

Adam hastanedeyken kadro dışı bırakalım hadi. Bir dur ya? Bir dur, adam bir iyileşsin, düzelsin. Bu ne ya?

Hadi cevap bekliyorum amacın ne? İlk defa yazdığım bişey için 50 kere yazmış gibi tepki vermendeki amaç ne?

Hadi cevap bekliyorum amacın ne? İlk defa yazdığım bişey için 50 kere yazmış gibi tepki vermendeki amaç ne?
Şimdi görüyorum yazdığını. Ilk kez yorum yazmış olabilirsin, ama bunu ilk yazan da sen değilsin. Burası forum olduğuna göre de az çok diğer arkadaşlarının ne yazdığını okumuşsundur. Bunları okuyup, bunun üstüne bir de kendi yorumunu yazmışsınız.

Aynı başlıkta 3-4 tane yorum var aynı sizin yazdığınız gibi.

Tepkim kişisel değil, asla olamaz.

Gecmis olsun dilekleriniz bittiyse birakin sadece GS muhabirlerinin haberleri veya bir sekilde içeriden bilgi alabilen arkadaslar yazsin.

Fatih Terim: "Allah canını bağışlamış. Bizim çok önem verdiğimiz bir oyuncumuz. Hem saha içinde hem de saha dışında Omar bizim için çok kıymetli. Kendisiyle tekrar görüştüm. Duygularımı ve düşüncelerimi aktardım. İkimiz de duygusallaştık. O yüzden dışarı çıktım."

EqqPsLHXcAcIeaf

Ironi yapmıştım adminim omar i nasıl ziyaret ediyolar yasak bir bize mi var demişti bir arkadaş.
Özel izin çalışmak için veriliyor. Başkalarına gidilmesi için değil. Yasaklar ya da kanunlar bir zümreye uygulanmadığı zaman ayrımcılık vardır orada. Bu senin için sorun olmayabilir. Sen birilerinin senden daha farklı imtiyazlara sahip olmasını kabul edebilirsin.

Hocanın durumuna bakılırsa Allah yardımcısı olsun, futbol hayatı bitmiş gibi geldi.

Özel izin çalışmak için veriliyor. Başkalarına gidilmesi için değil. Yasaklar ya da kanunlar bir zümreye uygulanmadığı zaman ayrımcılık vardır orada. Bu senin için sorun olmayabilir. Sen birilerinin senden daha farklı imtiyazlara sahip olmasını kabul edebilirsin.
Adama serbestlik izni verilmişse gidebilir üstelik izne gerek yok hastaneye gitmek serbest özel izine gerek yok .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt