Omar Elabdellaoui Sağlık Durumu Başlığı | Görsel Paylaşmayınız!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çok üzücü bir durum olay nasıl oldu nasıl gelişti bilemiyoruz fakat resimlere bakarak konuşmak gerekirse düşüncem o sol gözün düzelme ihtimali yok gibi. Allah yardımcısı olsun.

Maalesef dönebileceğini sanmıyorum futbola.

Çok çok geçmiş olsun!

Genel olarak benim anlamadığım şey, insanlar neden birşeyler yapma psikolojisine girer her Aralığın 31'in de? Nice insanlar tanıyorum evde karısıyla her yıl bu sebepten dolayı kavga edip tartışan. Yazık valla.

tek gözle oynayan var da bu yaştan sonra adapte olabilir mi işte bu 1 soru işareti (en kötü senaryoyu varsayar isek tabi)
Fatih Terimde onu ima etti gibi konusmalarinda. Allah beterinden korusun
Aynen adminim herkes bir göz diyor ama diğer gozdede görme kaybı yüksek olacaktır
Mevzu netleşmeden yazmadım da baştan beri fikrim bu aslında.
Tek gözde yarı yarıya bile kayıp olsa derinlik algısına zarar verecek, Hayri'nin dediği gibi adaptasyon vs. de olunca zor duruyor.

Neyse iyileşsin en az hasarla atlatsın da artık, yapacak bir şey yok maalesef.

Sol gozunu kaybetmis buyuk ihtimal hocanin anlattiklarindan onu anladim
(hayatta kaldigi icin şukredelime getirdi)

Sarfedilen mücadele sol gözünü tamamen kaybetmemesi için. Futbola dönmesini hoca da beklemiyor gibi.

Şimdi görüyorum yazdığını. Ilk kez yorum yazmış olabilirsin, ama bunu ilk yazan da sen değilsin. Burası forum olduğuna göre de az çok diğer arkadaşlarının ne yazdığını okumuşsundur. Bunları okuyup, bunun üstüne bir de kendi yorumunu yazmışsınız.

Aynı başlıkta 3-4 tane yorum var aynı sizin yazdığınız gibi.

Tepkim kişisel değil, asla olamaz.
E ne yapalım doğruları yazmayalım mı ne garip bi tepki bu başka işin mi yok

E ne yapalım doğruları yazmayalım mı ne garip bi tepki bu başka işin mi yok
Ilk mesajımda da gerekeni yazdım. Adam hastaneden çıksın, gereken ceza verilir diye. Kendisi dahil herkes yaptığı salaklığın farkında zaten.

Başka işim var çok şükür var mı başka sorun

Ilk mesajımda da gerekeni yazdım. Adam hastaneden çıksın, gereken ceza verilir diye. Kendisi dahil herkes yaptığı salaklığın farkında zaten.

Başka işim var çok şükür var mı başka sorun
Ya hastamısın kardeş sen? Dalga geçmemişim sözleşmeyi feshedin beyinsiz arap dememişim git tepkini başka yerlere ver başka derdşn varsa söyle bilelim

Çok geçmiş olsun... Umarım en kısa sürede sağlığına kavuşur.
Hayatta her şey olabiliyor. Ahlarla, vahlarla, keşkelerle geriye dönülmez. Sonuçta kimse böyle bir durumun olmasını istemez. Yapacak bir şey yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt