Hasan Altın
Tecrübeli Üye
- 30 Temmuz 2009
- 5.783
- 1.747
- 1.748
Kendi maçımız adminim ayıp oluyor biz evdeyken adamlar maç bile yapıyorBen maça gidiyor derken başka takımın maçı falan sandım ya haha
Kafam gitmiş.

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kendi maçımız adminim ayıp oluyor biz evdeyken adamlar maç bile yapıyorBen maça gidiyor derken başka takımın maçı falan sandım ya haha
Kafam gitmiş.
eğer sen hastaysan serbestAdama serbestlik izni verilmişse gidebilir üstelik izne gerek yok hastaneye gitmek serbest özel izine gerek yok .
Maalesef dönebileceğini sanmıyorum futbola.
Fatih Terimde onu ima etti gibi konusmalarinda. Allah beterinden korusunMaalesef dönebileceğini sanmıyorum futbola.
Aynen adminim herkes bir göz diyor ama diğer gozdede görme kaybı yüksek olacaktırMaalesef dönebileceğini sanmıyorum futbola.
tek gözle oynayan var da bu yaştan sonra adapte olabilir mi işte bu 1 soru işareti (en kötü senaryoyu varsayar isek tabi)
Fatih Terimde onu ima etti gibi konusmalarinda. Allah beterinden korusun
Mevzu netleşmeden yazmadım da baştan beri fikrim bu aslında.Aynen adminim herkes bir göz diyor ama diğer gozdede görme kaybı yüksek olacaktır
Kim var reis tek göz ile oynayan? Bir bizde Carole vardı sanki bir gözünde sorun olan başka kimse gelmedi aklıma.tek gözle oynayan var da bu yaştan sonra adapte olabilir mi işte bu 1 soru işareti (en kötü senaryoyu varsayar isek tabi)
Kim var reis tek göz ile oynayan? Bir bizde Carole vardı sanki bir gözünde sorun olan başka kimse gelmedi aklıma.
E ne yapalım doğruları yazmayalım mı ne garip bi tepki bu başka işin mi yokŞimdi görüyorum yazdığını. Ilk kez yorum yazmış olabilirsin, ama bunu ilk yazan da sen değilsin. Burası forum olduğuna göre de az çok diğer arkadaşlarının ne yazdığını okumuşsundur. Bunları okuyup, bunun üstüne bir de kendi yorumunu yazmışsınız.
Aynı başlıkta 3-4 tane yorum var aynı sizin yazdığınız gibi.
Tepkim kişisel değil, asla olamaz.
Ilk mesajımda da gerekeni yazdım. Adam hastaneden çıksın, gereken ceza verilir diye. Kendisi dahil herkes yaptığı salaklığın farkında zaten.E ne yapalım doğruları yazmayalım mı ne garip bi tepki bu başka işin mi yok
Ya hastamısın kardeş sen? Dalga geçmemişim sözleşmeyi feshedin beyinsiz arap dememişim git tepkini başka yerlere ver başka derdşn varsa söyle bilelimIlk mesajımda da gerekeni yazdım. Adam hastaneden çıksın, gereken ceza verilir diye. Kendisi dahil herkes yaptığı salaklığın farkında zaten.
Başka işim var çok şükür var mı başka sorun
Olm bugün 20-25 dakika yürüdüm. Kimse noluyoz demediSence bu insanlar markete mi gidiyor? Niye sen ben gibiler evlere tıkılırken toplumun belli bir kesimine imtiyaz veriliyor. Ayrıca ceza yazıyorlar çatır çatır.
Geçen hafta cumartesi işe gittim, dönüşte polis gördüğünü çevirip soruyordu. Hatta birisi kaçmaya kalktı ve peşinden kovaladılarOlm bugün 20-25 dakika yürüdüm. Kimse noluyoz demedi