Mert Aydinli
Taçsız Kral
- 13 Ekim 2014
- 104.528
- 55.750
- 4.478
iyi ki dinlemeyip gitmislerSokağa çıkma yasağı sadece bize mi? Omar'ın hayati bir tehlikesi olmadığını herkes açıkladı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
iyi ki dinlemeyip gitmislerSokağa çıkma yasağı sadece bize mi? Omar'ın hayati bir tehlikesi olmadığını herkes açıkladı.
maalesef.. umarim en kötü carole gibi olur da devam edebilir. veya biraksin futbolu ama ailesini görebilme imkani olsunOnlar da net birşey söylemekten çekinirler bu süreçte ama kalıcı bir hasar kalacağı aşikar bu görmesini ne kadar etkileyecek bunu öngörmek güç
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Renktaş tamam anladık ya yeter ya. Adam da bin pişmandır, sürekli bunu dile getirerek eline ne geçiyor?
Adam hastanedeyken kadro dışı bırakalım hadi. Bir dur ya? Bir dur, adam bir iyileşsin, düzelsin. Bu ne ya?
niyeiyi ki dinlemeyip gitmisler
bütün takim gitmis
Şimdi görüyorum yazdığını. Ilk kez yorum yazmış olabilirsin, ama bunu ilk yazan da sen değilsin. Burası forum olduğuna göre de az çok diğer arkadaşlarının ne yazdığını okumuşsundur. Bunları okuyup, bunun üstüne bir de kendi yorumunu yazmışsınız.Hadi cevap bekliyorum amacın ne? İlk defa yazdığım bişey için 50 kere yazmış gibi tepki vermendeki amaç ne?
Antrenman var.Futbolcular sokağa nasıl çıkıyor bir bize mi var yasak bide yasaklarda maça ve antrenmanlara gidiyolar üstelik
Ironi yapmıştım adminim omar i nasıl ziyaret ediyolar yasak bir bize mi var demişti bir arkadaş.Antrenman var.
Çalışanların bir çoğu özel izinle dışarı çıkabiliyor.
Özel izin çalışmak için veriliyor. Başkalarına gidilmesi için değil. Yasaklar ya da kanunlar bir zümreye uygulanmadığı zaman ayrımcılık vardır orada. Bu senin için sorun olmayabilir. Sen birilerinin senden daha farklı imtiyazlara sahip olmasını kabul edebilirsin.Ironi yapmıştım adminim omar i nasıl ziyaret ediyolar yasak bir bize mi var demişti bir arkadaş.
Ben maça gidiyor derken başka takımın maçı falan sandım ya hahaIroni yapmıştım adminim omar i nasıl ziyaret ediyolar yasak bir bize mi var demişti bir arkadaş.
Adama serbestlik izni verilmişse gidebilir üstelik izne gerek yok hastaneye gitmek serbest özel izine gerek yok .Özel izin çalışmak için veriliyor. Başkalarına gidilmesi için değil. Yasaklar ya da kanunlar bir zümreye uygulanmadığı zaman ayrımcılık vardır orada. Bu senin için sorun olmayabilir. Sen birilerinin senden daha farklı imtiyazlara sahip olmasını kabul edebilirsin.