- 27 Ocak 2010
- 58.701
- 30.336
- 3.363
Tam olarak net bisey var mi? iki gozde kurtuluyor dimi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Anladığım kadarı ile iki gözdede görme kaybı varmış. Sağ gözde daha fazlaymış. Operasyon iyi geçmiş. Tedavi ve rehabilitasyon ile görme kaybını azaltmak istiyoruz dediTam olarak net bisey var mi? iki gozde kurtuluyor dimi
Sag gözü , sol gözüne göre daha kötüTam olarak net bisey var mi? iki gozde kurtuluyor dimi
Ne alaka yavAçıklamalar 4'ten sonra yapıldığı için durumun çok daha kötü olduğunu düşünüyorum.
Zaten şu anda ilk öncelik Omar'ın sağlıklı şekilde hayatının geri kalanına devam edebilmesi anladığım kadarıyla doktorlar da yöneticilerimiz de Omar'ın futbola dönmesi ile ilgili bir şey söylemiyorFotoda sol gozu daha kotu durumdaydi. Tam kaşın üstünde patlamış gibiydi. Sağ gözünde daha fazla görme kaybı olması enteresan. Neyse futbolu fılan geçtim adam sağlığına kavuşsun hayatını idame ettirebilsin yeter.
Derinlik, açı, netlik gibi şeyler galiba abi.Görme kaybını azaltmak istiyoruz derken tam olarak ne demek oluyor bu ? Görme de kayıptan kasıt nedir yani onu anlamadım fikri olan ?
Eskisi gibi olmayacagi kesin . Belki davids carole gibi en kötüGörme kaybını azaltmak istiyoruz derken tam olarak ne demek oluyor bu ? Görme de kayıptan kasıt nedir yani onu anlamadım fikri olan ?
Insallah insallah