Omar Elabdellaoui Sağlık Durumu Başlığı | Görsel Paylaşmayınız!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tam olarak net bisey var mi? iki gozde kurtuluyor dimi

Neyse, ucuz atlatildi. Tekrardan gecmis olsun.

Tam olarak net bisey var mi? iki gozde kurtuluyor dimi
Sag gözü , sol gözüne göre daha kötü
Sol gözü baya iyi oluyor. Sag gözü de toparlaniyor
2. derece de yaniklar var yüzünde. Plastik cerrahlar halederiz demisler rahat.
Ama sag gözü eskisi gibi iyi olmayacak bu net. En mininum hasara getirme derdindeler. Yani umut var. Lens ile felan oynar

yener ince: "yüzünde ikinci derecede yanık var ama bunun çok büyük sorun olmayacağını söylüyorlar. o konuda rahatız, düzeltilebilecek bir durumda."

Açıklamalar 4'ten sonra yapıldığı için durumun çok daha kötü olduğunu düşünüyorum.

Fotoda sol gozu daha kotu durumdaydi. Tam kaşın üstünde patlamış gibiydi. Sağ gözünde daha fazla görme kaybı olması enteresan. Neyse futbolu fılan geçtim adam sağlığına kavuşsun hayatını idame ettirebilsin yeter.

Görme kaybını azaltmak istiyoruz derken tam olarak ne demek oluyor bu ? Görme de kayıptan kasıt nedir yani onu anlamadım fikri olan ?

Fotoda sol gozu daha kotu durumdaydi. Tam kaşın üstünde patlamış gibiydi. Sağ gözünde daha fazla görme kaybı olması enteresan. Neyse futbolu fılan geçtim adam sağlığına kavuşsun hayatını idame ettirebilsin yeter.
Zaten şu anda ilk öncelik Omar'ın sağlıklı şekilde hayatının geri kalanına devam edebilmesi anladığım kadarıyla doktorlar da yöneticilerimiz de Omar'ın futbola dönmesi ile ilgili bir şey söylemiyor

Buna da şükür umarım daha da iyiye gider sağlıklı olsun hayatına devam edebilsin ailesi ile önemli olan o varsın Galatasaray forması giyemeyecek olsun ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt