Omar Elabdellaoui’nin Sözleşmesi Tek Taraflı Feshedilmiştir

Emin misin?!..

Oğulcan Çağlayan konusunda, GS yönetiminin en üst mertebesindeki 'ünlü' avukat -bana göre müptezelin teki- R. Epözdemir' in destansı anlatıları İstanbul' dan Rize' ye yol olurdu!..

Keza çok eskilerde Ribery elden kaçırıldığı vakit, rahmetli Özhan Canaydın Başkan ''Özür dileyecek, elimi öpüp Galatasarayımıza geri dönecek!' demişti, GS lı hukukçuların görüşlerine güvenerek. Rahmetlinin kemikleri çürüdü, Ribery hala dönecek!..
Kendimi kandiriyorum abi. Umut ediyorum.
Var ama dedigin gibi ciddi örneklerde göremedik ancak bir kaç kez bazi basit konularda istediğimizi aldık buralarda etkileri vardı. Ribery gibi konularda biraz popülizm kurbanı oldu kulüp. Çünkü çok ciddi hatalar yapılmıştı biraz toplum mühendisliği yapıldı gibi.
Ha dursun yönetimine güvenim de yok gerçi beni dr arada bıraktın şimdi :asd: :asd:

Güzel ve geç kalmış bir hamle.

Yalnız yine detayları bilmiyoruz.
1.4 milyon istedi deniliyor.
Geçen sene adamla anlaşıldı belki hiç para verilmedi bu adam da 7 aydır oynuyorum kafasıyla istemiş olabilir o parayı.
Yoksa adamın alacağı para bir sürü görünüyor.
Büyük bir yavşaklık yapacağını zannetmiyorum en it herif bile yanında durup sakatlandiginda eksiksiz para yatıran bir kulübe az buçuk da olsa vefa duygusu taşır kötü bir insan gibi de değil çünkü.

Ben arada bilinmezlik olduğunu düşünüyorum. Burak yönetimi buna 1 sene para vermemiş olabilir. Bu sezon da yeni başladı parayı yeni almaya başlayacaktı.
Altından çıkacak yine birşeyler ama hayırlısı

Nankör herif. Bu kulübün sen kaza geçirdiğin gün sözleşmeni feshetme hakkı vardı ama yapmadı acıdı sana. Yetmedi hastane ve ameliyat masraflarında kulüp taraftarından karşılandı. Sen ise yediğin kaba pisledin. Hain. Yok transferin son günü haber verilmişte bilmem neymiş. Geçin bunları renktaslar. Omar'ın kendisi kondisyonunu fiziğini bilmiyor mu? Dubois ve boey'in neden alındığını bilmiyor mu ? Bunları süs için almadı kulüp. Omar yetersiz diye alındı. Gönderileceğini bildiği halde kulüp aramadı kendine. Neden arasın ki? Ekmek elden su gölden yaşa gitsin. Elalemin enayisi burada nasıl olsa. Terimin kazıklarından birisi. Parasını terim ödesin.

Açıklama üzerine olması güzel oldu, güzel bir cevap oldu
Futbolcu anlamalı öyle kulüp hakkında kafaya göre açıklama falan hayırdır

Yani terim versin cebinden onun zamanında gelmişti getirdiği bisürü çöple birlikte.
Çöp çıksa gene iyi fişek olayından sonra fesih hakkı varken 1.2 m euro sözleşme yenilettirdi yönetim istemiyordu vefa bilmem ne diyerek hastane masraflarını karşıla yeter ne paralar gitti böyle ceplerinden çıkmıyor tabi bu büyük paralar

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Merhametten maraz doğarmış. Atalarımız yine haklı çıktı.

Umarım bu olay kulübün kulağına küpe olur.

Şükürler olsun kulübünü içerisinde Arap tek bir şahıs bile kalmadı bayram gibi birşey ,Arap pisliklerini temizlemeye verdiğimiz parayla cezayirde fasta birer takım alırdık her nekadar polyanna taraftarımız hala bu tiplerde karakter var zannetsede

Norveç medyası tam tersi karşılıklı anlaşılıp feshedildiğini söylüyor, ayrıca Nottingham Forest, Marsilya ve AEK Atina istiyormuş beyefendiyi.

Oyunculara kizmayi nezaman birakacagiz? yoneticiler yine herseyden yirtiyorlar. duygusalliktan duygusalliga kosuyoruz.

Kontrat verdiysen o kontratin kosullarini yerine getirmelisin. oyuncunun kontratini fes etme hakkin oldugunda yapacaktin o fesi. Duygusal anlaminda hos olmiyabilirdi ama profesyonellik boyle. kontrati yaptiginizda o olaydan onceki yaptigi performansina gore yapiyorsun. o kaza olayindan 6 ay icinde oturup konusup konuyu cozmek gerekiyordu.

Belki birdaha bizde buldugu paralari bulamiyacak ve kendi ailesini ve gelecegini dusunecek kadar dogal birsey yok bence.

altur yapmıştır net bi şekilde, belhandanın dediğine göre sana sözleşme yapacaz diye başkanın yanına götürmüş başkan ne sözleşmesi demiş. abdül paranın savrulmasında mühim bir etkendi
Orasında sıkıntı yokta normalde bu işlerden başkan sorumlu tutulur yöneticiler unutulur gider.

Geri
Üst Alt