Süleyman Yıldız
Ulubatlı Souness
- 26 Aralık 2010
- 34.110
- 3.653
- 1.588
yallah nankör
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kendimi kandiriyorum abi. Umut ediyorum.Emin misin?!..
Oğulcan Çağlayan konusunda, GS yönetiminin en üst mertebesindeki 'ünlü' avukat -bana göre müptezelin teki- R. Epözdemir' in destansı anlatıları İstanbul' dan Rize' ye yol olurdu!..
Keza çok eskilerde Ribery elden kaçırıldığı vakit, rahmetli Özhan Canaydın Başkan ''Özür dileyecek, elimi öpüp Galatasarayımıza geri dönecek!' demişti, GS lı hukukçuların görüşlerine güvenerek. Rahmetlinin kemikleri çürüdü, Ribery hala dönecek!..
Yani terim versin cebinden onun zamanında gelmişti getirdiği bisürü çöple birlikte.Tazminat isterse bunu başımıza musallat eden versin cebinden
MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Çöp çıksa gene iyi fişek olayından sonra fesih hakkı varken 1.2 m euro sözleşme yenilettirdi yönetim istemiyordu vefa bilmem ne diyerek hastane masraflarını karşıla yeter ne paralar gitti böyle ceplerinden çıkmıyor tabi bu büyük paralarYani terim versin cebinden onun zamanında gelmişti getirdiği bisürü çöple birlikte.
Orasında sıkıntı yokta normalde bu işlerden başkan sorumlu tutulur yöneticiler unutulur gider.altur yapmıştır net bi şekilde, belhandanın dediğine göre sana sözleşme yapacaz diye başkanın yanına götürmüş başkan ne sözleşmesi demiş. abdül paranın savrulmasında mühim bir etkendi