Ömer Bayram ile 3 Yıllığına Yeniden Anlaşıldı İddiası

Yav mevcut yönetim Onyekuruyu almayıp bu davarı uzatarak kendilerinden nefret ettirmeye meraklı galiba

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

yerli oyuncu maaşında alt limiti 6 milyon TL olarak belirledik sanırım Ömer Bayram, Aytaç Kara, Alparslan Öztürk hepsi yıllık 6 milyon Tl alacak

8 yabancı sınırı getiren TFF utansın. Bu sözleşmeyi vermek zorundayız maalesef.
Gidip de yabancı alamayız zaten kiralıklar gittiğinde 12 yabancımız kalıyor. bunların 4 ü yedek kalacak bu yüzden Çöp de olsa Türk şart...
Neden bu parayı vermek zorundayız?

3 senelik bu adama bonuslarla yaklaşık 3 m$ vereceğiz.

O parayla altınordu gibi bir takımdan çok rahat 2 tane iyi genç alınır.
En iyi oyuncularına 2 milyon mu ne istiyorlardı.

2 tane yerli genç al elbet birisi Ömer kadar oynar.
Üstelik maaşı da 250 bin Euro ancak olur.

Hiç olmadı altyapıda bir çocuğa yaz boyunca orta çalıştır yine Ömer'den daha iyi katkı verir.
Ömer'in tek numarası orta kesmek ve sol bek iken gol yedirmek

Böyle bir salaklık yapmazlar sanırım.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Aytaça sesini çıkarmayan taraftarın ömer ve emrenin sözleşmelerinin uzatılmasına tepki vermesini anlam veremiyorum.

Aytaça sesini çıkarmayan taraftarın ömer ve emrenin sözleşmelerinin uzatılmasına tepki vermesini anlam veremiyorum.
Haklisin ama sorun Omer'in 30 yasinda olmasi, kontratin 3 yillik olmasi. Gidebilecegi tek qdres olan Anadolu kluplerinin vermeyecegi paraya hatta daha azina Taylan veya Kerem gibi dqha genc birileri bulunabilinecekken tembellik edip Omer'i ihya etme cabalari bizim anlqmqdigimiz bir sey. Her sene boyle bir veya iki transfer yapiyorlar. Sonra da klubun durumu ortada.

Geri
Üst Alt