Ömer Bayram'ın Sözleşmesi 2024 Yılına Kadar Uzatıldı!

Ne sayayim .k
Ne anlatiyon yaw
Ömerden konuşuyoruz burada bana topcu say diyorsun.
ya türkiye ligi çok kompleks bir lig mi kanka koy yedeğe dursun çok abarttın şu kur ile hangi yerli topçuyu getireceksin tamam gitsinler halil akbunarı alsınlar ben de isterim ama hangi parayla alacaksın anlat bana

hepi topu 3 tane yerli oynayacak 11de
6-7 tane yedek daha oldu mu yeter de artar bile eli ayagi düzgün
ömer bayram kim galatasaray kim
floryaya bile sokmam bu herifi
konyaspor'a versen 11 oynamaz
tamam şimdi 10 tane yerli istiyorsun anlamı çıkıyor gerçekçi düşünmek lazım emre kılınç bile galatasarayın 12-13 kadrosunda yer alamayacak bir durumdayken şu an vazgeçilmez yerlimiz seviye düştü kur arttı alamıyorsun eli ayağı düzgün yerli

ya türkiye ligi çok kompleks bir lig mi kanka koy yedeğe dursun çok abarttın şu kur ile hangi yerli topçuyu getireceksin tamam gitsinler halil akbunarı alsınlar ben de isterim ama hangi parayla alacaksın anlat bana
Halil ne alaka yaw ne yapayim halili.

Ömerin bu kontratina girmek yerine guraya girmek daha mantıklı diyorum en basindan beri. Sen farkli seylerden bahsediyorsun.

Neyse sen farkli olmak icin takil knk. Bu muhabbeti uzatamayacagim daha fazla

tamam şimdi 10 tane yerli istiyorsun anlamı çıkıyor gerçekçi düşünmek lazım emre kılınç bile galatasarayın 12-13 kadrosunda yer alamayacak bir durumdayken şu an vazgeçilmez yerlimiz seviye düştü kur arttı alamıyorsun eli ayağı düzgün yerli
1 yillik kontrat ve 4 milyon tl teklif etsen kabul etmeyecek mi bu yeteneksiz?

Kim bilir ne kadar mac başı ücret alacaklar.

Bari garanti ücret şartı koysaydiniz.

Resmi maçların % bilmem kadında oynarsa Garanti ücretin hepsini alır diye.

Bu işin içinde başka şeyler var.
Böyle hainliği malligi yalı çocuğu bile başkan olsa yapmaz

1 yillik kontrat ve 4 milyon tl teklif etsen kabul etmeyecek mi bu yeteneksiz?
ben kontratına söz söylemedim smordum sadece ömer bayramla sözleşme uzatmanın şu an zarüri olduğunu kastetmeye çalıştım. Yerli oyuncu havuzu diye bir başlık açmıştın konuyu uplarsan kimi alabiliriz bir bakalım tartışalım. Ben de ömerden haz almıyorum ama maddi durum belli gelecek sınır belli

Ömer'den 3 yaş yaşlı. Bonservisi Antep'te. Ayrıca onu alsak maç başı mı verecektik sanki. En az 3-4 milyon bayıyoruz herkese.
buna 7 vermektense daha kötü olmazdı bilmiyorum. bu adamın yararlı bir oyuncu olduğu düşünmüyorum. Beyinsiz bir topcu

Geri
Üst Alt