- 28 Temmuz 2019
- 46.887
- 47.468
- 3.633
aytaça sevinen taraftar grubu neden ömer bokluyor çözemedimOna da bayağı para verirdik Murf.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
aytaça sevinen taraftar grubu neden ömer bokluyor çözemedimOna da bayağı para verirdik Murf.
Dediğim gibi ben Ömer'in faydasız olduğunu düşünmüyorum ama maksimum 1 senelik sözleşme verilmeliydi. Duruma sonra bakılırdı.buna 7 vermektense daha kötü olmazdı bilmiyorum. bu adamın yararlı bir oyuncu olduğu düşünmüyorum. Beyinsiz bir topcu
APO bir otobüs firması daha acar bu komisyonla. Haram olsunDediğim gibi ben Ömer'in faydasız olduğunu düşünmüyorum ama maksimum 1 senelik sözleşme verilmeliydi. Duruma sonra bakılırdı.
garanti 3 yıl yerine maç sayısı, asist vs gibi opsiyonlara göre uzayacak bir sözleşme yapılabilirdi.Dediğim gibi ben Ömer'in faydasız olduğunu düşünmüyorum ama maksimum 1 senelik sözleşme verilmeliydi. Duruma sonra bakılırdı.
sen kendi umut meraşını çıkarmadıktan sonra kıyas yapmak çok kolay renktaş umut meraş yurtdışında değil de ligimizde olsa 1 1.5 götürürdüUmut meraş almıyordur 7 milyon tl
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kimse Galatasarayı düşünmüyor renktaş herkes kendi cebini doldurmanın peşinde. Futbolcusu, teknik heyeti, yöneticileri istisnasız hepsi.Ne yazsam ne desem boş bu kulüp satılmadıkca çöplere paralar gider borçta arazi satmalarına rağmen artar resmen kulübü deliler egolar yönetiyor sonumuz hayır olsun
MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Haram olsun
Galatasaray Sportif A.Ş., profesyonel futbolcumuz Ömer Bayram'ın sözleşmesinin 2023-2024 sezonu sonuna dek uzatıldığını Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) bildirdi.
Galatasaray Sportif A.Ş.’nin konu ile ilgili KAP’ta yaptığı duyuru şu şekilde:
Profesyonel Futbolcumuz Ömer Bayram’ın sözleşmesi 2021-2022, 2022-2023 ve 2023-2024 sezonları için aşağıdaki şartlarda uzatılmıştır.
2021-2022 sezonu için net 6.500.000 TL sabit transfer ücreti
2022-2023 sezonu için net 7.000.000 TL sabit transfer ücreti
2023-2024 sezonu için net 7.000.000 TL sabit transfer ücreti
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.