Ömer Bayram'ın Sözleşmesi 2024 Yılına Kadar Uzatıldı!

buna 7 vermektense daha kötü olmazdı bilmiyorum. bu adamın yararlı bir oyuncu olduğu düşünmüyorum. Beyinsiz bir topcu
Dediğim gibi ben Ömer'in faydasız olduğunu düşünmüyorum ama maksimum 1 senelik sözleşme verilmeliydi. Duruma sonra bakılırdı.

Biraz sorgulama yeteneği olan insan bu transferlerin ne için yapıldığını anlar. İNDİRAGANDİ

Dediğim gibi ben Ömer'in faydasız olduğunu düşünmüyorum ama maksimum 1 senelik sözleşme verilmeliydi. Duruma sonra bakılırdı.
garanti 3 yıl yerine maç sayısı, asist vs gibi opsiyonlara göre uzayacak bir sözleşme yapılabilirdi.

böyle bir teklife hayır diyecek bir seçeceği olduğunu sanmıyorum.

Umut meraş almıyordur 7 milyon tl

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Alpaslan (28), Aytaç (28), Ömer (30), Akbaba (29) üçer beşer verin. Galatasarayımızın geleceği bu oyuncular. kontratları bitse de kurtulamıyoruz. seneye de kovmaya çalışacağız. adamlarda hata yok bu kontratları verenlere sormak lazım.

nöbete yazdığım postu copypaste ediyorum

Ben olsam
Emre+ömere 11m vermek yerine
Guray 400k
Geri kalan 700knin ustune koyarak
dorukhan ya da salihi almaya çalışırdım.

Eger Omer Bayrama deselerki sozlesme uzatiriz fakat zam yok , çok merak ediyorum Omer ne derdi ? Başka kulupler Ömer için sıraya gireceklerini zannetmiyorum var olan sözleşmesinden fazlasını vereceklerini de zannetmiyorum.
Acaba ne derdi ???

1+1 yıl yapmamanın izahı nedir. Ömer kalsın tamam eyvallah bişey dediğimiz yok da süre saçma olmuş

Bence yabancı solbek alınmayacak. Ömer 11 yedeği taşdemir olacak. Ayrıca bu sözleşmeler terim’in bilgisi dahilindedir, sırada akbaba, donk ve arda var.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

ömer bu kontratın altında kalır
alacağımız kısıtlı katkıdan da oluruz
we'll see

Andaval herifler , Ömer'e kendine takım bul desen kaç liralık sözleşme alırdı maksimum ? Kimin parasını nereye saçıyorsunuz hain herifler sizi ?

Galatasaray Sportif A.Ş., profesyonel futbolcumuz Ömer Bayram'ın sözleşmesinin 2023-2024 sezonu sonuna dek uzatıldığını Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) bildirdi.

Galatasaray Sportif A.Ş.’nin konu ile ilgili KAP’ta yaptığı duyuru şu şekilde:

Profesyonel Futbolcumuz Ömer Bayram’ın sözleşmesi 2021-2022, 2022-2023 ve 2023-2024 sezonları için aşağıdaki şartlarda uzatılmıştır.

2021-2022 sezonu için net 6.500.000 TL sabit transfer ücreti

2022-2023 sezonu için net 7.000.000 TL sabit transfer ücreti

2023-2024 sezonu için net 7.000.000 TL sabit transfer ücreti

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
Haram olsun

Geri
Üst Alt