Ömer Bayram'ın Sözleşmesi 2024 Yılına Kadar Uzatıldı!

takımın en iyi asistçisi çok ii fiyata kapatmışız maestroyu..hayırlı olsun

Saracchi'ye ve Etebo'ya kiralık olduğu ve sonuçta Leipzig ve Premier ligden getirebilmek için bu paralar verilmiş olabilir. Onlara verilen paralar da yüksek. Ama 30 yaşındaki Ömer Bayram denilen vasat ötesine 3 yıllık sözleşme, Müzmin sakat Emre Taşdemir'e 2 yıllık sözleşmeyi veren zihniyeti hiçbir yabancı kuralı ile bağdaştıramayız.

Tamam bende onu diyorum getirdin de ne oldu ömerden fazlasını mı verdiler ? Sadece yabancı sınırı mevzusu değil bu

Senin vasat dediğin ömer o ikisinden de faydalı oldu oynadığı dönemde ve onlar o paraları alırken ömer 400 bin euroya oynuyordu.

Dünya üzerinde bizim seviyemizde hiçbir klüp ömer denen adamı kadrosunda barındırmaz.Bizde bir tane böyle adam olsa gene iyi bunlardan birçok var.
ondan sonra avrupada neden rezil oluyoruz. Neden 40 maçta 2,3 galibiyetimiz var diye daha çok ağlarız.

Birde utanmadan 3 senelik yapmışlar.
Bunlar hata falan değil. Birilerinin cebine para giriyor.Başka açıklaması yok.
Kalması için üste para vermesi gereken adamlara kontrat yapıyorlar..

POCO F2 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Tamam bende onu diyorum getirdin de ne oldu ömerden fazlasını mı verdiler ? Sadece yabancı sınırı mevzusu değil bu

Senin vasat dediğin ömer o ikisinden de faydalı oldu oynadığı dönemde ve onlar o paraları alırken ömer 400 bin euroya oynuyordu.
Ömer 3 senede 2 milyon100 bin euro kazanacak aşağı yukarı bugünkü para ile. Geleceğini garantiye aldı. Taşdemir ise oynamadan yatarak alacak o paraları. Pasaportu ne olursa olsun bu tarz vasatların yeri Galatasaray değil.

Gerçi bizim takımda yerli yabancı bu sözleşmeleri kim yapıyorsa tek tek incelenmeli. Başka işler dönüyor olabilir.

Bu yanlis bakis acisi.

Omer yeteneksiz biri. Sirf kosuyor ve birilerini iyi yaliyor diye GS kadrosunda olamaz. Alternatifini altyapidan uretirsin, uretmelisin. Genc ve daha ucuza. Omer ne katki sagliyor Allah askina?

Ben Emreye laf etmem. Cunku evet herif muzmin sakat ama yetenekli. Ustelik 3 degil 2 yil ve omer kazmasindan genc ve omerin nerdeyse yari fiyatina. Yedekte bekler iste. Adamin yillik maasi 400 k euronun biraz alti. Yani senede 10 mac oynasa o 10 mac katki saglar. Ama omer 40 mac oynasa 1 mac katki saglamaz ve emrenin 2 kati maasi var!!

Omer ve Akbaba tam rezillik.
Altyapıda ışık olsa böyle yazmazdım rtaş iş yok altyapıda

kaldigi sure boyunca altyapıdan birilerinin oynamasına müsade etsek de ayni kaybı yaşardık,
pe ki ya kazanırsak ?

Topu aldığı vakit kafasını eğip koşar , koşar , koşar en sonunda topla birlikte auta çıkar ve başını hafifçe kaldırıp üzülür kafasını yavaşça iki yana sallar takım arkadaşlarından özür dileyip bir sonraki atağı avını bekleyen bir aslan gibi bekler.

3 sene
Bu sözleşme uzatma işinde emeği olan herkese yazıklar olsun

Bill Cosby Face Palm | Facepalm | Know Your Meme

yok mu seneye alabilecek yedek Türk bek.

ömer fena halde canımı sıkıyor

Geri
Üst Alt