Melih Peker
Şef Gümüş Kıvrım
- 21 Ocak 2010
- 70.107
- 48.626
- 4.843
takımın en iyi asistçisi çok ii fiyata kapatmışız maestroyu..hayırlı olsun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Saracchi'ye ve Etebo'ya kiralık olduğu ve sonuçta Leipzig ve Premier ligden getirebilmek için bu paralar verilmiş olabilir. Onlara verilen paralar da yüksek. Ama 30 yaşındaki Ömer Bayram denilen vasat ötesine 3 yıllık sözleşme, Müzmin sakat Emre Taşdemir'e 2 yıllık sözleşmeyi veren zihniyeti hiçbir yabancı kuralı ile bağdaştıramayız.
Kalması için üste para vermesi gereken adamlara kontrat yapıyorlar..Dünya üzerinde bizim seviyemizde hiçbir klüp ömer denen adamı kadrosunda barındırmaz.Bizde bir tane böyle adam olsa gene iyi bunlardan birçok var.
ondan sonra avrupada neden rezil oluyoruz. Neden 40 maçta 2,3 galibiyetimiz var diye daha çok ağlarız.
Birde utanmadan 3 senelik yapmışlar.
Bunlar hata falan değil. Birilerinin cebine para giriyor.Başka açıklaması yok.
Ömer 3 senede 2 milyon100 bin euro kazanacak aşağı yukarı bugünkü para ile. Geleceğini garantiye aldı. Taşdemir ise oynamadan yatarak alacak o paraları. Pasaportu ne olursa olsun bu tarz vasatların yeri Galatasaray değil.Tamam bende onu diyorum getirdin de ne oldu ömerden fazlasını mı verdiler ? Sadece yabancı sınırı mevzusu değil bu
Senin vasat dediğin ömer o ikisinden de faydalı oldu oynadığı dönemde ve onlar o paraları alırken ömer 400 bin euroya oynuyordu.
Altyapıda ışık olsa böyle yazmazdım rtaş iş yok altyapıdaBu yanlis bakis acisi.
Omer yeteneksiz biri. Sirf kosuyor ve birilerini iyi yaliyor diye GS kadrosunda olamaz. Alternatifini altyapidan uretirsin, uretmelisin. Genc ve daha ucuza. Omer ne katki sagliyor Allah askina?
Ben Emreye laf etmem. Cunku evet herif muzmin sakat ama yetenekli. Ustelik 3 degil 2 yil ve omer kazmasindan genc ve omerin nerdeyse yari fiyatina. Yedekte bekler iste. Adamin yillik maasi 400 k euronun biraz alti. Yani senede 10 mac oynasa o 10 mac katki saglar. Ama omer 40 mac oynasa 1 mac katki saglamaz ve emrenin 2 kati maasi var!!
Omer ve Akbaba tam rezillik.
Altyapıda ışık olsa böyle yazmazdım rtaş iş yok altyapıda
H.O yerinde bir hamle
H.O yerinde bir hamle
yok mu seneye alabilecek yedek Türk bek.
ömer fena halde canımı sıkıyor
Camposa yolla![]()
Eren Elmalı - Oyuncu profili 25/26
Eren Elmalı, 25, Türkiye ➤ Galatasaray SK, 2024'den beri ➤ Sol Bek ➤ Piyasa Değeri: 5.00 mil. € ➤ * 7 Tem 2000, Istanbul, Türkiyewww.transfermarkt.com.tr
![]()
Kerim Calhanoglu - Oyuncu profili 23/24
Kerim Calhanoglu, 20, Almanya ➤ Greuther Fürth, 2023'den beri ➤ Defans ➤ Piyasa Değeri: 800 Bin € ➤ * 26 Ağu 2002, Mannheim, Almanyawww.transfermarkt.com.tr