Online Soccer Manager | 2. GSCimbom İngiltere Ligi | Şampiyon Stoke City - Erhan Adak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Efsaneler liginde transfersizlikten kurudum be...

transfer-capsleri-a88b2_400.jpg

Ronaldo transferinde Vasfi kazığı geçirmiş puhahahhaha

Yılın transfer çalımı Murat Kara'dan geldi. Ama ters yönde çalım oldu.

Son düzenleme:
Arada insan ilişkileri var Murat kankama istediğinde her türlü kolaylık sağlanacaktır. Sende orta saha ve defans yok mu fazla Melihe bir şeyler bakalım senden

Melihle aramızdaki ticarete sen karışma admir. Melih kardeşimin ticaretini bozup ona iyilik yapıyormuş gibi davranma.

Sevmedigim bir hıyarı takımdan postalamanin sevincini yaşıyorum. 60a falan fanboylarina satarım diye aldim, bunu basaramayinca da en iyi teklife yolladim. Gelen parayla iki bomba patlatayim da milletin aklı gitsin.

Tottenhamdan Dier, Arsenaldan Mustafi ve Xhaka nasıl

Yok iş yapacak adamlar değil. Genç oyuncu lazım. Ronaldoda iş yapmayacak emin ol.

Her takımda H.Çalhanoğlu deli gibi istatistik yapıyor mesela işin garibi. O yüzden potansiyelli adamlar lazım. Ben forveti tamamladım Emrahla Messi-Neymar takası yapıcaz. Ama defansa ve ortasahaya genç yetenekler lazım.

Yok iş yapacak adamlar değil. Genç oyuncu lazım. Ronaldoda iş yapmayacak emin ol.

Her takımda H.Çalhanoğlu deli gibi istatistik yapıyor mesela işin garibi. O yüzden potansiyelli adamlar lazım. Ben forveti tamamladım Emrahla Messi-Neymar takası yapıcaz. Ama defansa ve ortasahaya genç yetenekler lazım.
Dier niye iş yapmıyor lan. Ramsey ne durumda

Emraha söyle Stonesu versin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt