Adem Çakar
Büyük Kaptan
- 25 Haziran 2013
- 20.715
- 4.297
- 493
Efsaneler liginde transfersizlikten kurudum be...

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Profesyonellik bunu gerektirir yapa yapa 3.25 indirim yaptın benim aracı olmama rağmen![]()
O da senin delikanlılığın ama Hazardda bize güzellik yapmadın hiç, üzdün.Ronaldo şuan listede istesem basar parayı alırımdım iki tarafta baka kalır ama ben murat kara değilim admirim.
O da senin delikanlılığın ama Hazardda bize güzellik yapmadın hiç, üzdün.
Senin kadro ne durumda şimdiAbi kadroda orta saha ve defans yok o yüzden ciddi fiyata satmam lazım Hazardı. Chelsea'nin en büyük eksiği bu 18 oyuncu var kadroda.
Vasfi kadro ne durumda şimdi
Wijnaldum Pjanic zayıf olmaz mı biraz oraya Wanyama alsak Wijnaldumu takasta verip
Aréola
Clyne - Varane - Godín - Gayá
Wijnaldum - Pjanić
Arda - Coutinho - Ronaldo
Mané
Arada insan ilişkileri var Murat kankama istediğinde her türlü kolaylık sağlanacaktır. Sende orta saha ve defans yok mu fazla Melihe bir şeyler bakalım sendenRonaldo transferinde Vasfi kazığı geçirmiş puhahahhaha
Senin kadro ne durumda şimdi
Aréola
Clyne - Varane - Godín - Gayá
Wijnaldum - Pjanić
Arda - Coutinho - Ronaldo
Mané
Arada insan ilişkileri var Murat kankama istediğinde her türlü kolaylık sağlanacaktır. Sende orta saha ve defans yok mu fazla Melihe bir şeyler bakalım senden
Tottenhamdan Dier, Arsenaldan Mustafi ve Xhaka nasıl![]()
![]()
![]()
ortasaha ve defans leş abi
Adamla anlaşalım dedik 1 milyon indirim yapıyor para yok napalım.Melihle aramızdaki ticarete sen karışma admir. Melih kardeşimin ticaretini bozup ona iyilik yapıyormuş gibi davranma.
Tottenhamdan Dier, Arsenaldan Mustafi ve Xhaka nasıl
Dier niye iş yapmıyor lan. Ramsey ne durumdaYok iş yapacak adamlar değil. Genç oyuncu lazım. Ronaldoda iş yapmayacak emin ol.
Her takımda H.Çalhanoğlu deli gibi istatistik yapıyor mesela işin garibi. O yüzden potansiyelli adamlar lazım. Ben forveti tamamladım Emrahla Messi-Neymar takası yapıcaz. Ama defansa ve ortasahaya genç yetenekler lazım.