Online Soccer Manager | 3. GSCimbom İtalya Ligi | Şampiyon Juventus - Güven Soytürk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
teşekkürler beyler saolun varolun :hat:

Gece yattığında Neymarı transfer ettiğini düşünen GSCnin garip evlatları , üzgünüm size artık neumayr kaldı.

Neymar BOLOGNA'da
giphy.webp

Beyler ortasahadaki tüm oyuncularım ile savunmadaki bek oyuncularıma teklifler bekliyorum. 4-5 saat vaktim var. Bkz: juventus
4e73219e45e5d637316856b6bb41caf8.jpg

POpjGb.png

Chievo- Napoli mücadelesinde ilginç anlar yaşandı.Napoli'li savunma oyuncusu Raul Albiol rakibi chievolu tomovic'in kulağını ısırarak saha da büyük bir tedirginliğe neden oldu. Tomovic'in kulağının yarısı koptuğu açıklandı. Yaşanan vahim hadise sonrası Napoli teknik traktöründen açıklamalar geldi.

Maurizio+Sarri+Empoli+FC+v+SS+Lazio+Serie+3Prof6rWCE7l.jpg

Napoli Teknik Traktörü Alemdar Di İbareti : Bu büyük bir facia. Böylesi bir vahşeti ilk kez gördüm. raul gerçekten adamın kulağını mı ısırdı? hala inanamıyorum. takımım da mike tyson istemiyorum. Kendisini direk kadro dışı bıraktık ve satış listesine koyuyoruz.

SPAL 0-2 Crotone

Bu arada 18 yaşında 100 gücü olan Mbappe 97 milyon euroya satılıktır ilgilenenlere duyurulur

sarri-udinese-napoli_opt.jpg

Juventus maçından Sonra yoğun eleştirilere maruz kalan ve hatta antrenörlüğü sorgulanan Di Alemdar İbareti milan beraberliği sonrası açıklamalar da bulunup adeta gözdağı verdi.

Napoli T.D. Di alemdar İBARETİ : Juventus maçı kazaydı. İyi bir takım kurduk neticelerini alacağız. Bu takım bir, bir buçuk ay sonra herkesi parçalayacak. Gerçek napoli'yi göreceksiniz!

I love you İbareti hodzam

LOpobb.png

Kupada feci dağıtmış mor menekşeleri, İbareti hocam ve ekibi..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt