Online Soccer Manager (OSM) | 1. GSCimbom İngiltere Ligi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
satın almalar çok düştü. benim 2 gündür listede 2 oyuncum var. tık yok hala. Brezilya ligine girdim. orda daha çok satılıyor. rakamlardan mıdır nedir anlamadım.
dediğin gibi satın alma çok düştü her seri satıştan sonra bi sonraki satışın süreci öncekine göre uzuyor bide bunun yanında sizde oldumu bilmiyorum fakat kaşif 20 saatten önce dönmüyor bende artık

önümüzdeki maç sunderland ile rakipte defoe ve pirlo kart cezalısı birtanesininde mançester maçında kafası kırılmış.
4 maç üst üste kaybetmişler.
maç kendi sahalarında
hiç galibiyetleri yok
hiç puanları yok
ligde son sıradalar
2 gol atmışlar 14 gol yemişler
kaybetmem için ve rakibin destan yazması için her türlü şart mevcut gibi görünüyor.tam kaybetmelik maç

Haftaya city deplasmanı var. Bugünkü mağlubiyet coşkumuzu azalttı. Bir mağlubiyet daha alırsak sıkıntı olabilir

İlk yarıyı 1-0 geride kapatınca soyunma odasında artık neler söylediysem oyuncularım ikinci devreye tam 4 gol sığdırdı. Hatta sansasyonel transferleriyle gündeme gelen Tottenham 90. dakikada oyunu soğutalım da 5. golü yemeyelim deyip vakit geçirme değişikliği bile yapmış.

594cc759af17e7c3b4be0a7833e57649.png

Büyük oyunu görün artık her hafta oyuncumun ayağını eline veriyorlar. Hiç bir zaman tam kadro çıkamadım ki kardeşim 99'luk Kane yerine stajyer forvet Jannsen'i oynattık :(

Büyük oyunu görün artık her hafta oyuncumun ayağını eline veriyorlar. Hiç bir zaman tam kadro çıkamadım ki kardeşim 99'luk Kane yerine stajyer forvet Jannsen'i oynattık :(

4-2-3-1 oynasaydın başka taktik mi yok?

Orta sahanda 102'lik adamın var gencecik zımba gibi ama o ne işe yaradı topla oynamam %62

Son düzenleme:
4-2-3-1 oynasaydın başka taktik mi yok?

Orta sahanda 102'lik adamın var gencecik zımba gibi ama o ne işe yaradı topla oynamam %62

Bu takımın bir vizyonu var. Yensekte yenilsekte hiç bir zaman tek forvetle sahaya çıkmayacağız. Kaos futbolunu yaşatmaya devam edeceğim

West browmich'i yenmeyi başardık , İnsigne parasının hakkını vermeye başladı ama yeni transfer Asensio'yu kaybettik :(

yalnız parmağı kırıldı diyor ama bir sakatlık görünmüyor , alla alla anlamadım daha update olmadı mı acaba?

Son düzenleme:
lacazette transfer listesine konumuş.
para olacak basacan alacaksın işte bu adamı. sonra zlatan aklını başına alır.
para yok işte

dünyadaki tüm olanaksızlıklara lanet olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt