- 27 Ocak 2010
- 59.387
- 30.998
- 3.523
satılık listesindekiler gitse yeni kaleci alacağımda daha gitmeye niyetli değiller pekdeğiştir gitsin o zaman.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
satılık listesindekiler gitse yeni kaleci alacağımda daha gitmeye niyetli değiller pekdeğiştir gitsin o zaman.
satılık listesindekiler gitse yeni kaleci alacağımda daha gitmeye niyetli değiller pek
dediğin gibi satın alma çok düştü her seri satıştan sonra bi sonraki satışın süreci öncekine göre uzuyor bide bunun yanında sizde oldumu bilmiyorum fakat kaşif 20 saatten önce dönmüyor bende artıksatın almalar çok düştü. benim 2 gündür listede 2 oyuncum var. tık yok hala. Brezilya ligine girdim. orda daha çok satılıyor. rakamlardan mıdır nedir anlamadım.
dediğin gibi satın alma çok düştü her seri satıştan sonra bi sonraki satışın süreci öncekine göre uzuyor bide bunun yanında sizde oldumu bilmiyorum fakat kaşif 20 saatten önce dönmüyor bende artık
Biri dostluk maçı yollayabilir mi
İlk yarıyı 1-0 geride kapatınca soyunma odasında artık neler söylediysem oyuncularım ikinci devreye tam 4 gol sığdırdı. Hatta sansasyonel transferleriyle gündeme gelen Tottenham 90. dakikada oyunu soğutalım da 5. golü yemeyelim deyip vakit geçirme değişikliği bile yapmış.
![]()
Büyük oyunu görün artık her hafta oyuncumun ayağını eline veriyorlar. Hiç bir zaman tam kadro çıkamadım ki kardeşim 99'luk Kane yerine stajyer forvet Jannsen'i oynattık![]()

İyi iyi bu taktik 2 maçta 8 gol attım citye 1-0 yenildik ama olsun 15 şut atmışızYolladım 4-2 yenildim. En iyi oyunculrım antrenmanda. Kadro derinliğimiz yokbazıları gibi hava atamıyoruz
![]()
Sende bi dostluk maçı yolla yav4-2-3-1 oynasaydın başka taktik mi yok?
Orta sahanda 102'lik adamın var gencecik zımba gibi ama o ne işe yaradı topla oynamam %62![]()
4-2-3-1 oynasaydın başka taktik mi yok?
Orta sahanda 102'lik adamın var gencecik zımba gibi ama o ne işe yaradı topla oynamam %62![]()
Sir melih peker dostluk maçı bekliyorumWest browmich'i yenmeyi başardık , İnsigne parasının hakkını vermeye başladı ama yeni transfer Asensio'yu kaybettik![]()
2 sinde de yenildik yawSir melih peker dostluk maçı bekliyorum
lacazette transfer listesine konumuş.
para olacak basacan alacaksın işte bu adamı. sonra zlatan aklını başına alır.
para yok işte