Önümüzdeki 5 Maçta Kaç Puan Toplarız?

Olur olmadık bir yerde puan kaybedeceğimizi biliyorum. Ben Adana maçında kaybederiz demiştim ama Trabzon maçında kaybettik. Gerçi kim bilir, belki Adana'da da puan kaybederiz.

13 puan olamaz artik. Ama Trabzona karsi puan kaybedecegimizi tahmin etmisim.

Bu puan kaybı cepten oldu.Kağıt üstünde puan kaybı yazdığımız deplasmanların birinde 3 puan almamız lazım.Osmanlı,Başakşehir gibi mesela.Veya Kadıköy,içerde Trabzon'a kaybediyorsan,17 senedir yapamadığını yapıp o ezikleri orada yeneceksin.

Onumuzdeki 5 macta 10 puandan fazla almayiz. Isteyenle formasina iddaya varim. Basaksehir 1 puan. Kadikoy 0 . Adana 3. Kasimpasa 3 Bursa 3

Puan kaybi olur illaki her maçı kazanamayiz.Ama bu defans hattı ile her mac gol yemeye mahkumken ilerisi için pek iyimser olamıyorum.

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkasindayim. Kimse karamsarsjn falan demesin. Acik konusuyorum bu gece sampiyonluk sansimiz cok geriledi. Skor taraftarligi yapmiyorum haftalardir iyi kapanan takimlari acamiyoruz. Ve bunj Arenada yapaniyoruz birde basak , osmanli deplasmanini dusunun...

Zaten oyuncularin buyuk maclarda kayboluyor Sneijder olsun , Selcuk olsun. Orta sahan iyi degilse modern futbolda nahh sampiyonluk. Bakin Kante gitti adamlar dagildi Leicester. Orta saha takimin bel kemigidir. Bu is temposuz senijder , selcuk , poldi ile olmaz!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Arkasindayim. Kimse karamsarsjn falan demesin. Acik konusuyorum bu gece sampiyonluk sansimiz cok geriledi. Skor taraftarligi yapmiyorum haftalardir iyi kapanan takimlari acamiyoruz. Ve bunj Arenada yapaniyoruz birde basak , osmanli deplasmanini dusunun...

Zaten oyuncularin buyuk maclarda kayboluyor Sneijder olsun , Selcuk olsun. Orta sahan iyi degilse modern futbolda nahh sampiyonluk. Bakin Kante gitti adamlar dagildi Leicester. Orta saha takimin bel kemigidir. Bu is temposuz senijder , selcuk , poldi ile olmaz!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Gerilemedi de,biraz işleri karıştıracak.Atıyorum Osmanlı deplasmanında kazanırsak telafi etmiş oluruz bu kaybı.

Geri
Üst Alt