- 26 Eylül 2012
- 118.736
- 66.951
- 4.818
Herkes Genclerbirligi diyorsa beklenmedik bir yerde puan kaybederiz. Bu yüzden Trabzon diyorum ben.
13 puan yapariz.
13 puan olamaz artik. Ama Trabzona karsi puan kaybedecegimizi tahmin etmisim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Herkes Genclerbirligi diyorsa beklenmedik bir yerde puan kaybederiz. Bu yüzden Trabzon diyorum ben.
13 puan yapariz.
13 puan olamaz artik. Ama Trabzona karsi puan kaybedecegimizi tahmin etmisim.
İlk kez yanilmak isterdimEn son ne zaman ilk 10 haftayi yenilgisiz kapattik ? Bu 5 mactan birinde maglubiyet yasayacagimiz gercegi ile yuzleselim derim.
2. Maglubiyet kadikoyde gelir mi reyiz ?Ben de ilk maglubiyetimizi 11. haftada Kadikoy'de alacacagimiz konusunda mutabakata varalim derim.
2. Maglubiyet kadikoyde gelir mi reyiz ?
2. Maglubiyet kadikoyde gelir mi reyiz ?
Başakşehir'in bizi Arena'da yenebileceğine inananlar varmış aramızda
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
neden yenemesin? Gotu boklu trabzon yendi onlar da yenebilir.
Zaten trabzona kendi evimizde puan vereceksek unutalim sampiligi
Sent from my iPhone using Tapatalk
başakşehiri yeneriz kapanan takımlar sıkıntı yaratır.
Birde öne geçerse Trabzon gibi çık işin içinden. Türkiye'nin İtalyanları resmen.Zaten Basaksehir kapanan takim renktas
Yani kompakt oynuyorlar. Basaksehir trabzondan daha fazla zorlar demedi demeyin
Birde öne geçerse Trabzon gibi çık işin içinden. Türkiye'nin İtalyanları resmen.
Arkasindayim. Kimse karamsarsjn falan demesin. Acik konusuyorum bu gece sampiyonluk sansimiz cok geriledi. Skor taraftarligi yapmiyorum haftalardir iyi kapanan takimlari acamiyoruz. Ve bunj Arenada yapaniyoruz birde basak , osmanli deplasmanini dusunun...
Zaten oyuncularin buyuk maclarda kayboluyor Sneijder olsun , Selcuk olsun. Orta sahan iyi degilse modern futbolda nahh sampiyonluk. Bakin Kante gitti adamlar dagildi Leicester. Orta saha takimin bel kemigidir. Bu is temposuz senijder , selcuk , poldi ile olmaz!