Onur Kıvrak'tan Açıklamalar!

Yav bugün yazdım ışte.

Kimsenin siyasi görüşü kimseyi ilgilendirmiyor ama DerinFatih, Ali Serhat gibi tipler amman laf gelmesin tayyipe diye Demirören bişey yapmadı hayirr diye agliyorlar sabah akşam burada.

-Tapatalk-

GSC kaç para aldı şikeye ceza vermeyenlerin mesajlarının silinmesi karşılığında? Biri çıksın açıklasın! Bu şikeye ceza verilmemesinin sorumlularını burada dillendirmek suç mu?

hersey siyasi. ecevit olsa pasolig olmazdı

Uslubunu beğenmedim ! benimle karşılıklı dialoğa bu an itibariyle girme .. NOKTA ! ayrıca daha ne yazdığını bilemeyecek düzeydesin bir oluşuma hırsız diyorsu ! heneyse burada bir siyasi oluşumu savunur pozisyona düşmek istemem senin gibi biriyle mahalle karısı ağzıyla tartışmakta istemiyorum...

yorma kendini degmez bunlar icin. Bazi kisilerin elinde burasi isine gelmeyeni siliyor, banliyorlar. Ben baskani elestiriyorum herif bana hakaret ediyor bani ben yiyorum. Bazi anaokullulardan mod yapmislar saka gibi adamlar.

''Mahalle Karısı gibi'' demek hakaret değil mi @Ali Serhat Duran bey.
@Gökhan Kral abinin de RTE'nin... 'den kısmını editlediğimi görmenizi öneririm.

Aslanım kaplanım türü konuşmalardan hoşlanmıyorum kaldıki mahalle ağzı mahalle karısı asla hakaret değil tabirdir herneyse öyle olsun sonuçta benim ne söylediğim değil karşıdakinin ne anladığı daha önemli tamam öyle diyorsan öyledir

GSC kaç para aldı şikeye ceza vermeyenlerin mesajlarının silinmesi karşılığında? Biri çıksın açıklasın! Bu şikeye ceza verilmemesinin sorumlularını burada dillendirmek suç mu?
Yavaş ol.Dillendirmek ayrı,hakaret edecek seviyede olmak ayrı.Dediklerinizi ölçüp tartarak yazın biraz.

haydaaaaa
kendne gel koçum çok agır ithaflar bnlar

hirsiza hirsiz demek ancak hirsizlar cenneti türkiye´de suc olur..neyse ne forumu nede görevli mod kardesimi zor durumda birakmak istemedigimden konudan cikiyorum..sike basliklarini da kapaticaksiniz o zaman..böle isinize geldigi gibi editlemek yakismiyor.hele galatasaray´a karsi yapilan bunca rezillikten sonra bu cürümüs yapiyi desteklememizi beklemiyorsunuzdur herhalde..akp türk futbolunu bitirmistir..

Repörtaji seyrettim az önce.

Efsane bir repörtaj olmus!! Onur'u burdan tebrik ediyorum! Helal olsun be sana!! Adam gibi adam!

Bu ülkede artik bir seyler degismeli! Adalet saglanmali, cezalar kesilmeli, medya yola getirilmeli, futbolu yönetenler degismeli yerlerine namuslu serefli akilli insanlar getirilmeli.

Ortada bir hırsızlık varken hırsıza hırsız demek ne zaman ağır olmuş? Delikanlı olun biraz.
Hırsıza hırsız demek bu ülkede suç.Görmüyor musunuz insanların hallerini.Ben bunları serbest bıraksam yarın birisi caps alsa savcılığa başvursa senin başın daha çok yanar.Delikanlı olunacak diye tüm üyeleri riske atamam ben.

hirsiza hirsiz demek ancak hirsizlar cenneti türkiye´de suc olur..neyse ne forumu nede görevli mod kardesimi zor durumda birakmak istemedigimden konudan cikiyorum..sike basliklarini da kapaticaksiniz o zaman..böle isinize geldigi gibi editlemek yakismiyor.hele galatasaray´a karsi yapilan bunca rezillikten sonra bu cürümüs yapiyi desteklememizi beklemiyorsunuzdur herhalde..akp türk futbolunu bitirmistir..
siyaset yokby

Abi biz yazdığın mesaja bir şey mi dedik ya da arkadaşlarım? Konuşmadılar mı senle? Sadece tek bir kelimeyi düzenlediler haksız mıyım?

Ya bırak ya. Hırsız dediğimiz için mesajlarımız siliniyor. Ne ağır ithamı. Hırsıza hırsız demek ne zaman suç olmuş ki mesajlar siliniyor?
simdi şu var kime göre hırsız neye göre hırsız algısal kapanma var mı yoksa hersey paranoyak onyargılardannmı ibaret
bunların cvplanması lazımm ki ideal olsun

Hırsıza hırsız demek bu ülkede suç.Görmüyor musunuz insanların hallerini.Ben bunları serbest bıraksam yarın birisi caps alsa savcılığa başvursa senin başın daha çok yanar.Delikanlı olunacak diye tüm üyeleri riske atamam ben.

güzel bir açıklama olmuş üç aşağı beş yukarıbunları söylemeye çalışıyordum :k19:

Abi biz yazdığın mesaja bir şey mi dedik ya da arkadaşlarım? Konuşmadılar mı senle? Sadece tek bir kelimeyi düzenlediler haksız mıyım?
yapma emrah kardesim ne bir kelimesi..zaten yazdiklarim iki mesaj asagisinda halen duruyor..bi daha bak istersen..polemik yaratmamak ve forumu zor durumda birakmamak icin susuyorum..keske siyasi partileri destekledikleri gibi galatasaray´i da desteklese bu cok bilmisler..

yapma emrah kardesim ne bir kelimesi..zaten yazdiklarim iki mesaj asagisinda halen duruyor..bi daha bak istersen..polemik yaratmamak ve forumu zor durumda birakmamak icin susuyorum..keske siyasi partileri destekledikleri gibi galatasaray´i da desteklese bu cok bilmisler..
Özelden devam edelim abi

Geri
Üst Alt