Onyekuru, 3. Defa Galatasaray'da İddiası!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
monaco'da oynamasi mümkün degil versinler iste

Onyekuru gelirse aslında sağ kanada da kendisi gibi forvet özelliği ağır basan bir oyuncu bulsak fena olurdu

Onyekuru--------------------Transfer
E.Kılınç-Feghouli
Taylan

En azından hücum anlamında işin rengi değişebilirdi, kapanan takımlara karşı 10-100-1000 pas yapıp kalenin önüne gidememekten çok sıkıldım Onyekuru gibi bireysel yetenekler ile çözmeye çalışırdık işi

Onyekuru gelirse aslında sağ kanada da kendisi gibi forvet özelliği ağır basan bir oyuncu bulsak fena olurdu

Onyekuru--------------------Transfer
E.Kılınç-Feghouli
Taylan

En azından hücum anlamında işin rengi değişebilirdi, kapanan takımlara karşı 10-100-1000 pas yapıp kalenin önüne gidememekten çok sıkıldım Onyekuru gibi bireysel yetenekler ile çözmeye çalışırdık işi

Bir Trezeguete ne dersin he Enes

Eger Monaco nun B takiminda (böyle bir takim varsa?) oynamadiysa en son 19 Eylül de maca cikmis ve 7 dakika oynamis.

Seri icin de benzeri gecerli, en son 1 Ekim de maca cikmis. Yani kisacasi Onyekuru 3,5 ay Seri ise 3 aydir top oynamamis.

Eger Monaco nun B takiminda (böyle bir takim varsa?) oynamadiysa en son 19 Eylül de maca cikmis ve 7 dakika oynamis.

Seri icin de benzeri gecerli, en son 1 Ekim de maca cikmis. Yani kisacasi Onyekuru 3,5 ay Seri ise 3 aydir top oynamamis.

Daha iyi çok yorulmamışlar bol bol dinlenmişler. Zımba gibi girerler lige.

Gerek PL gerek Ligue 1 de antreman temposu bizim lig temposunun üstünde.

hem bizim ona hemde onun bize ihtiyacı var. belhanda gibi gamsız değil en azından.

Daha iyi çok yorulmamışlar bol bol dinlenmişler. Zımba gibi girerler lige.

Gerek PL gerek Ligue 1 de antreman temposu bizim lig temposunun üstünde.

Bu doğru hakkaten

Burada olup maç oynayacaklarına orada oynamayıp antrenman yapsalar daha iyi durumda olurlar fiziksel olarak

Niye antrenman konusunda bu kadar gerideyiz, akıl erdiremiyorum

Oyunculara hayvan gibi maaşlar verirken Avrupayla yarışıyorlar ama yarış orada kalıyor

Bu iş adamlarının futboldaki etkinliğine artık son verilmeli.

Kiralık gelecek ise gelmesin Gelmesinin her türlü katkısı olacaktır.

Monaconun B takimi oyuncusuna bizi mecbur eden yonetim ve scout utansin. Yazıklar olsun. Onyekuruyu severim, o ayri. Ama gercekten transfer politikasi yonunden reziliz

Bu doğru hakkaten

Burada olup maç oynayacaklarına orada oynamayıp antrenman yapsalar daha iyi durumda olurlar fiziksel olarak

Niye antrenman konusunda bu kadar gerideyiz, akıl erdiremiyorum

Oyunculara hayvan gibi maaşlar verirken Avrupayla yarışıyorlar ama yarış orada kalıyor

Bu iş adamlarının futboldaki etkinliğine artık son verilmeli.

Diğer takımları geçtim, fakat Fatih Terim gibi sürekli yenilikleri takip eden ve avrupa hedefi olan bir hocanın yönetimindeki takımın antrenman temposu neden onlarla aynı standartta değil onu anlamıyorum.

Biliyorsunuz bu Onyekuru'nun ustalık dönemi olacak. Çıraklık, kalfalık, ustalık diye devam eder.

Falcao'yu bize iteleyen klup bizden kotu yonetiliyor olamaz arkeolog civanim

Falcao beleşti yav onların stratejiden çok bizim yıldız sevdamız ağır bastı diye düşünmekteyim. Misal ya biz olacaktık Falcao'yu alan ya Inter Miami filan. Kısmet bize güldü diyelim, Monaco'nun hiçbir şekil bir faydası olmadı en nihayetinde. Ama bu Onyekuru'yu oynatacakmış gibi yazın haldır huldur kaçırmaları, sene başında yine oynatmayacaklarını bile bile bize vermeyip hem kulübeyi huzursuz etmeleri, hem de oyuncuyu kaybetmeleri, şimdi yeniden bize emanet etme girişimleri filan ahmakça. Oğlan daha 22 yaşında, oyununun Ligue 1 seviyesinde olmadığı da aşikar. 1+1 filan kirala, seneye FFP'si bitecek Galatasaray da uygun bir satın alma opsiyonuna her türlü atlar zaten. Bu şekilde oyuncuyu hem fiziken, hem de zihnen kaybettiler, yeniden kazanmak için de yine Galatasaray veya o ayarda bir kulübe dua edecekler. Apo'nun 5 milyonluk adama 15 vermesi kadar absürd olmasa da bu seviyedeki kulüpler için bayağı gerzekçe yöneticilik faaliyetleri.

Bir Trezeguete ne dersin he Enes
Ben Trezeguet'i oldum olası istiyordum zaten reis Kasımpaşa'da oynarken onun için açıp maçlarını izliyordum :asd:

Sadece koş-koş oyuncusu değil dribling'i var orta becerisi var şut becerisi var bir de özellikle gelip topla birlikte takımı hücuma çıkarmasını seviyorum

Diagne 17 maçta 20 gol attıysa çoğunda Trezeguet'in imzası vardı

Bizde bu sans oldugu sürece Onyekuru gelirken bu sefer sıtma hastaliginin yaninda ingiliz mutasyonuna ugramis covid19 ile gelip butun kadroyu uçurur. Rez alabilirsiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt